Szép napot kívánok!Győr-Veszprém vonalon keresek telt, csini molett hölgyet sex kapcsolat kialakitasára.Én,ápolt sportos 185.80.40.pasi vagyok.Puszii
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék aki érzi hogy molett telt nagy a popsija és akarna egy tartós szeretőt! És nem fél randizni!! Irj rám Nyiregy kőrnyékéről
Most 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok Balaton észak
András
András
Sziasztok!
aug 23,24,25. én Ismét lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
aug 23,24,25. én Ismét lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan
Pároknak,aktus közben,nyalok,szopok. Ápolt,diszkrét pasi.
Sziasztok
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres partnert keresek.
Nem a korod és alkatod számít…
Privátban írj..
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres partnert keresek.
Nem a korod és alkatod számít…
Privátban írj..
43 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Pécs és környékén?
Valaki dominán aktív mai napon Miskolcon vagy Egerben?
Helyed legyen 28as mackós tetovált srác.
Szopass meg
Helyed legyen 28as mackós tetovált srác.
Szopass meg
Szopatnek nyalnék dugnék nőt part ffit csak szopatok
Nagy farokkal keresek.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!///////———-
Hopp, elírás, 18/4 a helyes érték
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Ma estére , éjszakára tudok fogadni nőt, párt Balatonon
sziasztok teltebb holgytagu párral imserkednek ahol a holgyet izgatna ha ketten kényeztetik egyszerre esetleg cuckold is izgatna .Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Sziasztok! Szivesen fogadnék a hosszú hétvégén hölgyeket, párokat heteró alapon a klimás kis lakásomban, Székesfehérvéron.