Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, aki imádja a telt alkatú hölgyeket (telt, molett, kövér is!) és nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok! Szabolcsi nő vagy ràmirhatnál? Tali ???
Sziasztok
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Sziasztok
Csütörtökön nudis vitorlázás szepezdnél
Csütörtökön nudis vitorlázás szepezdnél
Szivesen fogadnék hölgyet párt az otthonomban székesfehérváron.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Én sportis testalkatú vagyok, de nagyon szeretem a telt partnereket.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kecskemét környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen tagú párt.Nagy mell és pároknál bisex előny.Uzenetben tudok képet mutatni…
Ápolt,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha irtok. N
Bővebben ,ha irtok. N
Sziasztok lányok, hőlygyek asszonyok. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten. skye
Imádás a molett hölgyeknek! Nyiregyen várlak talikra! Irj bátran !!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári Kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári Kalandra

sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok akikkel lehetne ismerkedni? Hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Telt lányokat asszonyokat nagyikat keresek Pécs és környéke
Sziasztok
Ma keresek hölgyet az első kerületben kellemes időtöltésre
Ma keresek hölgyet az első kerületben kellemes időtöltésre
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Ha duci húsos combú Szabolcsi nő vagy és magadra ismersz bátran írj!
Kecskeméten finom telt nőt keresek szexre!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!{}{}{}{}{