Sziasztok! Komolyan várom molett duci Szabolcsi nő levelét!
Adatlapunk szerint ismerkednénk párral , szóló pasiva.
Nem azonnalra keresúnk , szervezest igényel, de örülnénk egy tartósabb kapcsolatnak
Nem azonnalra keresúnk , szervezest igényel, de örülnénk egy tartósabb kapcsolatnak
Holnap kellemes időtöltésre keresek napozást nudizást kedvelőket Révfülöpnél
Ma estére keresek partnereket Balatonszemesnél éjszakai vitorlázásra
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Sziasztok!telt karcsu.hölgyet.és párt keresek szabolcsmegyéböl,
Sziasztok, Bcsabán vagy környékén bbw, ssbbw hölgyel ismerkednék kortól függetlenül. (privát üzit írj)
Pécs és környékén valaki?
16cm es intimmel keresek ma, párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél
Sziasztok. Szept 25- okt 2. Között Magyarországon leszünk. Szívesen ismerkednènk párokkal.
hölgyek asszonyok egy fergeteges orális élmény???!!!
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél
Telt alkatú idős Nők,Párok? Baranya, Tolna
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok lányok, hőlygyek. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten.
Hölgyeknek,pároknak nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt,diszkrét pasi.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, aki imádja a telt alkatú hölgyeket (telt, molett, kövér is!) és nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok! Szabolcsi nő vagy ràmirhatnál? Tali ???
Sziasztok
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Sziasztok
Csütörtökön nudis vitorlázás szepezdnél
Csütörtökön nudis vitorlázás szepezdnél