Sziasztok!
Szegeden és környékén keresek duci nő, vagy duci hölgytaggal rendelkező párt.
Szegeden és környékén keresek duci nő, vagy duci hölgytaggal rendelkező párt.
Telt alkatú feleséget kényeztetnék a férjével, Gödöllő és környéke
én pont ilyen alkatu pasival dugatnám a nejem
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 01. szerda 06:32
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is..
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is..
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti normál,mackós alkatú max 110kg pasit aki nem kamus mer talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges a szombat esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat.
Sziasztok 24 éves férfi vagyok. Alkalmi kapcsolatot keresek közös igényeink kielégítéséhez.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Telt alkatú nővel vagy párral ismerkednék napközbeni hancúrozáshoz
Ápolt ,nagy farkú pasiként szivesen ismerkednék ,találkoznák házaspárral.
kellemes szex!
Adatlapom adott
kellemes szex!
Adatlapom adott
30 éves férfi beszálna párokhoz vagy nők idősebb,duci is lehetsz dugni vagy szopatni szekszárd környékén most délután valaki? Cuckold vagy többesbe is benne vagyok
Sziasztok. Ma Kecskeméten kinek lenne kedved találkozni?
Telt nagy cicis hölgyel ismerkednék.
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Telt gyönyörű cicik, ,kerek nagy popsis feleségemmel Glory caféban leszünk szombaton este . Várjuk potens ápolt férfiak társaságát, hetero alapon
Sziasztok! Nyiregyi férfi anyagi nélkül! Masszirozna hölgyeket
Szeged és környékén szimpatikus párhoz csatlakoznèk .
Duci pàrhoz csatlakoznék, Gödöllő és környéke
Nagy farokkal lennék házibarát.
Imádom a telt nőket.
Ápoltság ,intelligencia alap.
Imádom a telt nőket.
Ápoltság ,intelligencia alap.
Fiatal molett duci szőrős lányt nyalnék.Baranya

teltcica36

kokler146
Lucy