sziasztok enyhén szólva is nagy súlya rendelkező fiú vagyok aki keresi az a lányt aki szívesen meg ismerkedne velem és elvenné a sajna még meg lévő szüzességemet nos van itt ilyen Hm.. jelentkezni itt lehet vagy az email címen zzspr@freemail.hu
szivesen ismerkednék telt lányokal asszonyokal
bp-i telt nöi tagu pár keres párt vagy nöt párcseret nem forszirozzuk ,de meglátjuk hogy alakul de a nöi bi a lényeg akar csak a hölgy kényeztetése a mi nöi tagunk részéröl hely van de menni is tudunk üzit várunk és pontositunk ma vagy holnap is jo lenne.
Pest megyei telt párnak "asszisztálnék", a hölgy örömére. A Dunától keletre!
Vannak-e itt olyan duci telt keblü hölgytagu párok akik benne volnanak egy 3as adta lehetöségekben?S komolyan is gondoljak? Hely kellene itazni tudok!Helpservices@citromail.hu msn/email
telt alakú hölgyel ismerkednék
Sziasztok Somogy megyei 28éves férfi idősebb Hölgy barátja lenne nem baj ha nem vagy független én 185cm 96kg barna rövid haj zöld szem ha érdekel írj helyem van és utazni is tudok ha kell email:hodolo.t@freemail.hu De szívesen beszállok egy Pár örömére is a Hölgy kényeztetésére
telt karcsú lányok,asszonyok,egy kis kamsex? kisssek@msn.com
Macis srác csatlakozna Pestről párokhoz vagy egyedül álló hölgyhöz.
183/95/33 peter776201@gmail.com

telt duci lánnyal párral ismerkednék
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Sziasztok! Szombat estére keresünk párt. Hely kellene. Képeink a gg-n.
Duci hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Ha léteznek egyaltalan? Hely kellene utazni tudok! helpservices@citromail.hu msn/email
Sziasztok!! Tényleg nagy Maci vagyok, és valóban vizsgázott masszőr!! Olyan Hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy szeretne masszázst!!! Fiu bi kizárt!!!!!!!!! Békés,Hajdúbihar megye előny!!
Telt,nagycicis,csinos hölgyet kényeztetnék.36 éves,jóképü,diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,
Telt alkatú, 30-32 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Telt alkatú, 30-32 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Somogyi teltalkatu 46-49 pár keres párokat. Csak párokat! gost03@citromail.hu
Sziasztok! Tolna megyei párt vagy harmadik beszállónak férfit keresünk.CSAK fényképes levelekre válaszolunk,(hely kell). Cím.:rizibizi110@freemail.hu
sziasztok duci ,kövér,nagyonkövér nagymellű lányokkal ismerkednék Szegeden 18 éves kortól.(diszkréció nagyon fontos) titkos kapcsolatra. 32/189/84 belsö üzenetet várok,vagy keress a chaten
Macis srác csatlakozna Pestről párokhoz vagy egyedül álló hölgyhöz.