Volna kedved ismerkedni??? örömmel lennék a házi masszőröd,és választhatnál is ,mert 3masszázs fajta közül dönthetnél,h melyik tetszik a legjobban és melyik nyujtja a legnagyobb élményt,élvezetet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 24. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 21:09
Törölt felhasználó (800286)

Csakis olyan emberkék irjanak akik szeretik a 100kg felüli hölgyeket kényeztetni! Képeket a hopipoke@citromail.hu-ra várom!
Szia!!! Mi az h szeretem az ilyen telt,husis,100kg feletti hölgyet!! Egyenesen IMÁDOM!!!! ha van mit simogatni,cirógatni,kényeztetni,masszirozgatni és gyengéden végig csókolgatni,minden milliméterkédet!!! Egyébként valóban masszőr vagyok és én sem épp cérna szál!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 24. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 21:09
Törölt felhasználó (800286)

Csakis olyan emberkék irjanak akik szeretik a 100kg felüli hölgyeket kényeztetni! Képeket a hopipoke@citromail.hu-ra várom!
azt értem h azzal ismerkednétek,csak azt nem,hogyha már van jelentkező,akkor azzal miért nem ismerkedtek?????ha mi nem hivunk benneteket,akkor Ti véletlen sem keresitek a lehetőséget!!! ki érti ezt????
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 23. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (436025)

duci mackós párral ismerkednénk
Üdv! 30-50 éves házaspárokat keresek, akik szeretik ha valaki meglesi őket a szabadban.Formás, teltebb nőies alkat előny . Én 30 éves férfi vagyok.
(Kelet magyarország) bonaparte30@freemail.hu
(Kelet magyarország) bonaparte30@freemail.hu
duci mackós párral ismerkednénk
Győr környékén keresünk lányt harmadiknak, vagy párt . Mi 38-40 es pár vagyunk, férfi: 193 magas, erős alkat, hölgy telt alakú. Nem egyszeri alkalom, ismerkedjünk először...
Sziasztok! Ma este keresek pécsi hölgyet, párt. Csatlakoznék Hozzátok, kukkolás is érdekel.
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
macis ffi ismerkednénk vagy párral
Olyan duci párt keresnék ahol a hölgy szereti ha ketten kényeztetik s kedveli az oralis kényeztetést!Hely kellene! táv nem gond!jegestejecske@citromail.hu
50körüli ffi keresünk nyalásra
szivesen csatlakoznák hölgyhöz vagy párhoz
Nagy Mackós alkatú valóban masszőr fiu vagyok!! Ezt elfogadó hölgyet,vagy párt keresek!!! Utazni is tudok!! ismerem a YONI masszázst is,amivel a hölgyeket a mennyekbe lehet kényeztetni!!
Sziasztok
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a duci fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
Várom leveliteket
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a duci fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
Várom leveliteket

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Párt keresek minden jóra!Budapest és környéke
Sziasztok!
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Szívesen kipróbálnám egy igazán telt nővel , akin tényleg van mit fogni.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Szívesen kipróbálnám egy igazán telt nővel , akin tényleg van mit fogni.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
szia aranyos arc, erős darab test, nagy méret ez jellemez külsőleg engem, bármit mutatok, amúgy elérem a nyelvemmel a makkomat. beszélgetünk? bertram_7@msn.com
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék párokhoz v hölgyekhez kölcsönös kényeztetésre.Bács m /Kecskemét/ kk de ésszerű határokon belül utazni is tudok.
Én 186/88/38é ff vagyok átlagos adottságokkal.
A következő email címre várnám jelentkezésed:bacsm-i@freemail.hu
Köszi
Szívesen csatlakoznék párokhoz v hölgyekhez kölcsönös kényeztetésre.Bács m /Kecskemét/ kk de ésszerű határokon belül utazni is tudok.
Én 186/88/38é ff vagyok átlagos adottságokkal.
A következő email címre várnám jelentkezésed:bacsm-i@freemail.hu
Köszi
duci nagyonmacis pár vagyunk ilyen alkatu párral hölgyel ismerkednénk