Duci hölgytagu párral ismerkednék akik szeretik a masszirozast is!Hely kellene tav nem gond! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok! Nőt keresek egymás kölcsönös kényeztetésére. Ápoltság, kultúráltság fontos! 35 éves, kerekebb idomokat kedvelő pasi vagyok.
Sziasztok!
33 éves ápolt, intelligens srác vagyok, telt alkatú párt kényeztetnék a nyelvemmel. 11.ker.ben lakom, hétköznap esténként...
33 éves ápolt, intelligens srác vagyok, telt alkatú párt kényeztetnék a nyelvemmel. 11.ker.ben lakom, hétköznap esténként...
Sziasztok!
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Középkorú, magas, ápolt és borotvált, karakteres, egyedül élő normál, kicsit vékony alkatú férfi keres budapesti, 40-es, 50-es Hölgyet mai, vagy holnapi erotikus találkára. Rajongok a teltkarcsú formákért! Légy ápolt, kedves, borotvált és szexrajongó! Lakásom van. Email: erosyum@gmail.com

37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

47éves, mackós testalkatú férfiként hölgy,pár kapcsolatát keresem. Debrecen és környéke.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok! Holnap napközben szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez Budapesten.
sziasztok ollyan hölgyel párral ismerkednénk aki szeretné a nöi bi kippróbálni
Szia
Keresünk olyan hölgyet aki barátnőmet bevezetné a női szeretkezés világába/Bács m/.Amit tudnod kell róla:28/170/115kg természetes intim és kezdő e téren.Én 38/186/90kg átlagos adottságokkal.Ha akarod csak nézőként !Hely kellene de néha nálunk is megoldható
sanchopancho@freemail.hu
Keresünk olyan hölgyet aki barátnőmet bevezetné a női szeretkezés világába/Bács m/.Amit tudnod kell róla:28/170/115kg természetes intim és kezdő e téren.Én 38/186/90kg átlagos adottságokkal.Ha akarod csak nézőként !Hely kellene de néha nálunk is megoldható
sanchopancho@freemail.hu
Olyan férfiakkal ismerkednék akik szeretik a nagyon duci nöket 100kg felett!! Foto kell a hopipoke@citromail.hu-ra puszika mindenkinek!
37/186/84, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!

Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
Nagy keblü hölgytagu párral ismerkednék akik szeretik ha a hölgyet ketten kényeztetnék! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
sziasztok duci-mackós pár vagyunk ,hölggyel ismerkednénk.
sziasztok... 30-36 éves pár vagyunk..teltkeblü hölgytaggal...párokat esetleg lányt keresünk Fejér megyéböl és kk.röl..kezdök vagyunk...nagyfonok75@freemail.hu
Barátnőt és annál többet keresünk hosszútávon.
Puszi:Popi és cica-mica
blaszlone@hotmail.com
Kicsit telt vagy az csak jó! csatlakozz hozzánk és bulizzunk hétvégeken.
Ma este valaki lányok??
Pár is szóba jöhet ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Helyünk van!!
Puszi:Popi és cica-mica
blaszlone@hotmail.com
Kicsit telt vagy az csak jó! csatlakozz hozzánk és bulizzunk hétvégeken.
Ma este valaki lányok??
Pár is szóba jöhet ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Helyünk van!!
Hol laktok?
(Ez egy válasz monti6974 üzenetére (2011. 07. 31. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 31. vasárnap 08:09

mi egy bisex pár vagyunk mára keresünk párt fiut délutáni talira
Izmos nagydarab srác telt hölgyetek kényeztetne!