Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
45/47 éves budapesti, molett pár keres közös örömökhöz hasonló párt. Adatlapunkon mindent megtalálsz. Helyünk nincs, utazni tudunk.
45/47 éves budapesti, molett pár keres közös örömökhöz hasonló párt. Adatlapunkon mindent megtalálsz. Helyünk nincs, utazni tudunk.
hozzánk hasonló párt keresünk
hozzánk hasonló párt keresünk
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
Olyan párt keresnék akiknel a hölgy duci és imadja ha ketten kényeztetik egyszerre!! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
sziasztok 33.40 éves házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Telt alkatú hölgyet vagy pártkeresek Budapest.

Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
sziasztok hölgyel párral ismerkednék
Telt alkatú hölgyet keresek Budapest. Irj üzit.
Duci nőt keresek akinek a popsiát kinyalhatom
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
sziasztok macis paci vagyok hölgyel párral ismerkednénk
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
sziasztok...párként keressünk beszállokat
37 éves,bp-i ,jóképűnek, mondott ,szakáll,bajuszmentes férfi vagyok.Párokhoz csatlakoznék,elsősorban a hölgy örömére,de nem elképzelhetetlen egy lightos kis bi sem...Csinosan teltség,nagy cici,popsi ,kimondottan előnyös.Diszkréció,ápoltság adott,és elvárt. Kép a társkeresőben.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Nyíregyházi hellyel rendelkező pár teltebb hölgy tagja keres, ápolt nagy intim méretű(min: 20/5) férfit március 3.-a szombat estére. Belső levelet várunk olyantól aki nem kamus és van arcképe és telefonszáma és el is tud jönni!