Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl akár ma estére is,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
hölgyel párral ismerkednék tesalkat kor nem számit
Bp.i 30as pasi megbízható szeretőjét keresi. Helyem hétköznap délutánonként van!
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Érett, ápolt ereje teljében lévő férfi kizárólag olyan ápolt, higiénikus hölgyet keres aki a fistinget kedveli. Kor nem akadály. Részletek priviben.
Debrecenben és környékén keresek telt (akár idősebb) hölgyet hosszú távú, diszkrét szexkapcsolatra. Helyem nincs de utazni tudok. 35 éves átlagos testalkatú vagyok.
hölgyel párral ismerkednénk a hölgy örömére
sziasztok,,,,,,,,,,,, veszprémből keresek molett hölgyet mindenféle jóra ,vagy páthoz társulnék ,a hölgy örömére .............
Sziasztok!
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
-35 és 45 év között lennél
-lenne hétköznap délelőtt szabadidőd
-rendelkeznél budapesti búvóhellyel
-átlagos vagy telt testalkatú lennél
-szeretnéd az idősebb hölgyeket
-intim méreted átlagos lenne vagy picit nagyobb
-szeretnél franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Hölgyel páral ismerkednék akár mid a két fél örömére,,
hölgyel párral ismerkednénk
Sziasztok!
Szeretnénk, ha:
---------------------
Üdv
M és A
Szeretnénk, ha:
---------------------
Üdv
M és A
21 éves Nyíregyházi fiú vagyok és keresem alkalmi/tartós kapcsolatra női partnerem 18-50 éves korig Nyíregyházán.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit harmadiknak!
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Sziasztok!Egri v. eger környéki elhanyagolt,telt,duci hölgyeket kényeztetnék nagyon.
Ide írjatok:nosu@freemail.hu
Ide írjatok:nosu@freemail.hu
Sziasztok
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
Telt keblü duci hölgytagu párral ismerkednék ahol a hölgyet kényeztethetnénk egyszerre! Hely kellene utazni tudok!! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
hölgyel párral ismerkednénk