Hello, engem érdekelnél!
(Ez egy válasz Baba arc üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 28. hétfő 15:10

Extra duci pesti 31 éves barna hosszú hajú kék szemű lány vagyok partnert keresek elsődlegesen komoly kapcsolatra.
Extra duci pesti 31 éves barna hosszú hajú kék szemű lány vagyok partnert keresek elsődlegesen komoly kapcsolatra.
DUNDI HÖLGYET VAGY ILYEN HÖLGYTAGÚ PÁRT KERESEK!SZERETEM A HUSIS FALATOKAT!Ü.D.V
45/47 éves budapesti pár vagyunk, szombat estére keresünk hozzánk hasonló párt vagy hölgyet párcserés szexre. Minden levélre válaszolunk.
Sziasztok! Budapesti 40-éves férfi vagyok. hölgyet keresek , SZEX! CSAK HÖLGYET!!!!!
Duci hölgyet kényeztetnék hosszabb távon vagy hasonlo hölgytagu párral ismerkednék ahol a duci hölgyet izgatná ha ketten kényeztetnék egyszerre! Hely kellene viszont tav nem gond! Jegestejecske@citromail.hu
Nudizáshoz / Ismerkedéshez / Barátkozáshoz Keresek 35-től Mindkét Részről BISZEX Párt Budapesten vagy környékén.
Várom mindazok levelét akik komolyan keresnek!
Velencei tó Gárdony és a Luppa sziget.
Sex On The Beach
Várom mindazok levelét akik komolyan keresnek!
Velencei tó Gárdony és a Luppa sziget.
Sex On The Beach
sziasztok növel párral ismerkednék testakattól fügetlenül
sziasztok...veszprémi hölgyet vagy párt keresek !!minden érdekel ,csak a lány örömére ..............micubishi@citromail.hu
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nőt, párt keresek Veszprém és környékéröl ma estére.
E-mail:vboy8181@freemail.hu
E-mail:vboy8181@freemail.hu
sziasztok duci mackós párral lánnyal ismerkednénk
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl akár ma estére is,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
hölgyel párral ismerkednék tesalkat kor nem számit
Bp.i 30as pasi megbízható szeretőjét keresi. Helyem hétköznap délutánonként van!
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Érett, ápolt ereje teljében lévő férfi kizárólag olyan ápolt, higiénikus hölgyet keres aki a fistinget kedveli. Kor nem akadály. Részletek priviben.
Debrecenben és környékén keresek telt (akár idősebb) hölgyet hosszú távú, diszkrét szexkapcsolatra. Helyem nincs de utazni tudok. 35 éves átlagos testalkatú vagyok.
hölgyel párral ismerkednénk a hölgy örömére
sziasztok,,,,,,,,,,,, veszprémből keresek molett hölgyet mindenféle jóra ,vagy páthoz társulnék ,a hölgy örömére .............