SZIA ÉDES KERESS ENGEM!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 24. kedd 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 24. kedd 07:33
Törölt felhasználó (838469)

duci telt kövér lánnyal párral ismerkednék
növel párral idösebb ffi ismerkednénk
Szeximádó hölgyet kényeztetnék, kor, alkat nem számít, csak az a lényeg, hogy nagyokat élvezzünk
duci telt kövér lánnyal párral ismerkednék
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz
Imádom a telt hölgyeket kényeztetni épp ezért keresnék telt nagy darab hölgyet vagy hasonlo hölgytagu párt örömszerzés gyanant! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Hello!
Komárom környékéről keresek lányokat szabadidő kellemes eltöltéséhez. Részletek üzenetben.
Komárom környékéről keresek lányokat szabadidő kellemes eltöltéséhez. Részletek üzenetben.
olyan vékony alkatú pasit keresek, aki szereti a telt lányokat és imád nyalni. írj privát üzenetet. Budapestiek levelét várom
Nudizáshoz / Ismerkedéshez / Barátkozáshoz / Erotikához Keresek 35-től Mindkét Részről BISZEXRE is NYITOTT KOMOLY PÁRT Budapesten vagy környékén.
Várom mindazok levelét akik tudatosan keresnek!
Hétvégén valaki / valakik a Velencei tó Gárdonyba vagy a Luppa szigetre??
Szeptemberben Rovinj Punta Crísa 12-nap!!
Sex On The Beach
Várom mindazok levelét akik tudatosan keresnek!
Hétvégén valaki / valakik a Velencei tó Gárdonyba vagy a Luppa szigetre??
Szeptemberben Rovinj Punta Crísa 12-nap!!
Sex On The Beach
35 éves, kisgyermekes telt pár Vas megyéből,hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, szombaton késő esti szabadidővel rendelkező párt 30-40év között. A férfiaknál abszolult hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót. Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (nem intim).vasparos01@gmail.com
Elolvastad a hirdetésem, amire válaszoltál???
(Ez egy válasz Hessz 3 üzenetére (2012. 07. 20. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 20. péntek 08:30

Sziasztok, éri még a keresés és merre laktok? Én a dunakanyarban. Péter.
Sziasztok, éri még a keresés és merre laktok? Én a dunakanyarban. Péter.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 29. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 29. péntek 08:45
Törölt felhasználó (76919)

Sziasztok!
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Pár vagyunk.Nagy méretű férfit keresünk Nyíregyházán aki el is jön és nem kamus!
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
35 éves, kisgyermekes telt pár Vas megyéből,hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, szombaton késő esti szabadidővel rendelkező párt 30-40év között. A férfiaknál abszolult hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót. Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (nem intim).vasparos01@gmail.com
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet, párt keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
kövér párral ismerkednénk
Üdv! Lányt keresünk ma estére, anyagi megoldható.dj.seny@freemail.hu msn. Zala megye
veszprém, fejér megyéből telt pár keres bi fiut ,bi párt monti6974@citromail.hu
sziasztok duci párt keresnék békésmegyéből