Sziasztok! Mackós srác kényeztetne, erotikus masszázst gyakorolna rajtad, akár hosszútávon is. Házas vagyok, ez ne érdekeljen, viszont ennek megfelelően a diszkréció számomra kiemelten fontos amit tehát elvárok és adni is tudok. Budapestről keresgélek, Újpesten helyem is van. Várom a leveleket, vágyakat, gondolatokat, kérdéseket!
Sziasztok---Szivesen ismerkedem párokkal !!.én...31 éves....Pest-megyei-.110 kg ,,/utazni tudok/

B-A-Z Megyéből keres egy fiatal (30-as) házaspár párokat, házaspárokat ismerkedés céljából! Ezen a téren először nyitó pár vagyunk. Elsősorban Miskolcról vagy a környékéről keresünk jelentkezőket. Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció!
Sziasztok! Budapesti 40-es hetero fiu vagyok. Keresek eggy vagy két hölgyet, belsö üzit irj.
Sziasztok! Vác környéki párt vagy lányt keresünk ma estére! Igényes duci hölgytagú pár vagyunk! Fogadni tudunk!
kor alkat nem lényeg!

Hétköznapra keresek hölgyet heteró
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék.
#1613 tegnap 10:39 Válasz
erre Értékelem! (beta)
kozakataman
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék.
#1613 tegnap 10:39 Válasz
erre Értékelem! (beta)
kozakataman
növel párral 50 körüli duci mackós ffi ismerkednénk
Megnyílt Gárdonyban az Új Naturista Kemping és Strandfürdő!
Nagyon igényes a hely és baráti árakkal működik
http://www.naturistacamping.hu/kapcsolat.php
Nagyon igényes a hely és baráti árakkal működik

http://www.naturistacamping.hu/kapcsolat.php
györ v környékén valós párt esetleg bi fiut 37 felett hellyel rendelkezöt keresünk 45 46 éves bi beállitottságu pár vagyunk fogadni nem utazni tudunk max 100 km
hölgyel párral ismerkednék
Sziasztok! Budapesti férfi vagyok! Hölgyet keresek, Albérllönek!?
sziasztok párokat keresnénk szexre Pécs és környéke csak párok
hasonló alkatu hölgy pár ffi partnert keresünk mint mi vagyunk
46/183/122 Miskolci férfi vagyok, duci hölgyet esetleg párt keresek ahol mind a ketten ducik. Diszkrét szexkapcsolatra.
mi nem zárkóznánk el az ismerkedéstöl
(Ez egy válasz szpar30 üzenetére (2012. 08. 15. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Berényi 24 éves srác vagyok,borotvált,átlagos farok mérettel,de mások szerint vastag,majd kiderül:P
Ismerkednék,elsősorban lányokkal,hölgyekkel,kor nem számít,de szívesen kipróbálnám srácokkal is,de kizárólag gumival
Berényi 24 éves srác vagyok,borotvált,átlagos farok mérettel,de mások szerint vastag,majd kiderül:P
Ismerkednék,elsősorban lányokkal,hölgyekkel,kor nem számít,de szívesen kipróbálnám srácokkal is,de kizárólag gumival
Sziasztok4 Bp-i hölgy albérlöje és kandurja lennék! Várom érdeklödésetek Tony!
Sziasztok! duci,extra husis hölgyet vagy házaspárt keresek.Pest megye,Vecsés-Cegléd.
Vannak-e itt olyan ducihölgytagu párok ahol a hölgy kedveli ha ketten kényeztetik egyszerre? hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Párként párt keresnénk szexkapcsolatra!