Nyíregyházi, 29éves, 187cm, kb 84kg, barna rövid haj, b.szemű vagyok. Idősebb Nyíregyházi nőt keresek 30-45 éves korig. Email: dgitt09@gmail.com
Nyíregyházi, 29éves, 187cm, kb 84kg, barna rövid haj, b.szemű vagyok. Idősebb Nyíregyházi nőt keresek 30-45 éves korig. Email: dgitt09@gmail.com
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Sziasztok!
Pár keres duci nőt igazi kényeztető szexhez!!! Szeretjük a telt idomokat a nagy rezgő segget és mellet.
Csatlakozz hozzánk!!!!
Pár keres duci nőt igazi kényeztető szexhez!!! Szeretjük a telt idomokat a nagy rezgő segget és mellet.
Csatlakozz hozzánk!!!!
Sziasztok!Nyíregyházán keresnénk pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.
Sziasztok.Szivesen csatlakoznék olyan lányhoz akit nem zavar,hogy én mackós alkat vagyok
Írjanak rám olyan lányok akiket ez nem zavar és megbeszéljük privin a többit

Budapesti 45-éves heteró férfiként keresek csak HÖLGYET.
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

ISMERKEDNÉK!.......

Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
lánnyal párral ismerkednénk
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
Köszi! Remélem azért csak lesz szerencsém...
Elhanyagolt hölgyet vagy
unatkozó párt keresek kecskemét
és környékén
unatkozó párt keresek kecskemét
és környékén
Sziasztok! Duci vagy extra telt hölgyet,és párt keresek Pest megyében.Kor nem számít,168/85/37 éves srác vagyok.
Mai nap hölgyet, párt keresünk helyünk van
mikor költöztök felénk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 11. hétfő 08:35
Törölt felhasználó (812613)

növel párral 43 fölötti ffi ismerkednénk
Lányok járnak erre????????????