Sziasztok!
Bi hölgyet vagy párt keresünk izgi hétvégi szexre. Szeretjük a nagy testet, segget, mellet. Gyere és csatlakozz hozzánk élvezni fogod.
Bi hölgyet vagy párt keresünk izgi hétvégi szexre. Szeretjük a nagy testet, segget, mellet. Gyere és csatlakozz hozzánk élvezni fogod.
Győri nagy farkú fiú Hölgyet, Párt keres.
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
Minden kedves Hőlgynek! Boldog NŐNAPOT kivánok.
párhoz csatlakoznék lánnyal ismerkednék
Sziasztok! Lehet hogy félnek az emberek,telt hölgyet vagy párt keresek pest megyéből.Kor és alkat nem számít lehetsz extra is.Puszi
tulsujos nagyonmacis ffi párral lánnyal ismerkednénk
60/60-sz debreceni pár duci nőtaggal párt, vagy férfit keres közös programokhoz. A biszex, duci hölgytagu pár előnyt élvez.
Sziasztok, 23 éves srác vagyok...bejönnek a duci nők, és az érettek pláne...szeretnék csatlakozni hozzátok, veletek akarok élvezni, minél hamarabb! puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 11. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 11. hétfő 13:31
Törölt felhasználó (775090)

60/60-sz debreceni pár duci nőtaggal párt, vagy férfit keres közös programokhoz. A biszex, duci hölgytagu pár előnyt élvez.
Nincs itt Debrecenben Lány, Hölgy, Pár akit kényeztethetek? Hát elég szomorú, ezek szerint nincs itt értelme hirdetni sem! :( Pedig nem tudjátok hogy milyen technikával rendelkezem Hölgyeim!

Antika 2 és duci párja csatlakozna hozzád. Nézd meg az adatlapunkat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 07:04
Törölt felhasználó (838469)

nagyon macis pasi párhoz csatlakozna
Debrecenben keresek 18-50 éves korig,lányt,asszonyt .Kizárólag a hölgy örömére! Higiénia,borotváltság fontos!
Előny a kifejezetten széles csípő,vastag comb,nagy popó!!!! De nem feltétel! Imádok szájjal kényeztetni!
A menyországba repítelek.
Válaszokat belső üzenetben várok
Előny a kifejezetten széles csípő,vastag comb,nagy popó!!!! De nem feltétel! Imádok szájjal kényeztetni!
A menyországba repítelek.
Válaszokat belső üzenetben várok

Sziasztok! Duci hölggyel, illetve párral ismerkednék.
Kevés tabu, sok élvezet.
ducibaxo@gmail.com
Kevés tabu, sok élvezet.
ducibaxo@gmail.com
192/98/35 ápolt, igényes, borotvált ffi vagyok,
17/4-es intimmel.
ducibaxo@gmail.com
17/4-es intimmel.
ducibaxo@gmail.com
Sziasztok Hölgyek, Párok! Szívesen meg lesnék Lányokat, Hölgyeket, Párokat Debrecenben! Az mindegy hogy hol, nagyon izgat ha maszturbáltok vagy éppen szexeltek a partnerrel!

Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
párral lánnyal ismerkednénk
Fiatal mackó csatlakozna telt lányokhoz, párokhoz
Akit érdekel írjon !

Sziasztok! Péntek délelőtt, kényeztetnék Budapesten, teltebb hölgyet, akár feleséget ,a férjjel vagy csak előtte, ahogy kéritek! Kor nem számít, csak fogadni tudjatok!!
Bp-i,38 éves 170/70,jóképűnek mondott ,masszírozni,kényeztetni szerető férfi vagyok.Extrém vágyakat is szívesen teljesítek.Ehhez keresek hölgyeket,esetleg párokat is.Szeresd ha hosszan kényeztetnek..