Sziasztok! Telt és extra telt hölgyet és párt keresek,kor mellékes.
Sziasztok! Léteznek erre szingli hölgyek???
Sziasztok Lányok, Hölgyek és Párok! Szívesen csatlakozom Már 30-31-én és Ápr 1-jén Hosszú hétvégi Húsvéti szexgabalyodásra locsolkodásra alul felül mindenhová Debrecenben! Aki mégis kedvet kapna rá és jól érezné magát a hosszú hétvégén az nyugodtan írjon rám! Írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu
Bevállalósak legyetek és merjetek írni nekem sziasztok!
Bevállalósak legyetek és merjetek írni nekem sziasztok!

Borsodi-hevesi-szabolcsi pár párcserére?
Sziasztok. Keresek Sopronba vagy a környékén lányt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
SZEX házibulit rendezek lakásomon! Csak HÖLGYEK, LÁNYOK, CSAJOK. Budapest. Ha érdekel belsö üzit irj.
Hölgyet és párokat keresek,pest megyében,kor és alkat nem számít.
párral lánnyal 40feletti ffi illetve nagyonmacis ffi ismerkednénk
Bp-i,38 éves 170/70,jóképűnek mondott ,masszírozni,kényeztetni szerető férfi vagyok.Extrém vágyakat is szívesen teljesítek.Ehhez keresek hölgyeket,esetleg párokat is.Szeresd ha hosszan kényeztetnek..
Sziasztok! Péntek délelőtt, kényeztetnék Budapesten, teltebb hölgyet, akár feleséget ,a férjjel vagy csak előtte, ahogy kéritek! Kor nem számít, csak fogadni tudjatok!!
Fiatal mackó csatlakozna telt lányokhoz, párokhoz
Akit érdekel írjon !

párral lánnyal ismerkednénk
Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
Sziasztok Hölgyek, Párok! Szívesen meg lesnék Lányokat, Hölgyeket, Párokat Debrecenben! Az mindegy hogy hol, nagyon izgat ha maszturbáltok vagy éppen szexeltek a partnerrel!

192/98/35 ápolt, igényes, borotvált ffi vagyok,
17/4-es intimmel.
ducibaxo@gmail.com
17/4-es intimmel.
ducibaxo@gmail.com
Sziasztok! Duci hölggyel, illetve párral ismerkednék.
Kevés tabu, sok élvezet.
ducibaxo@gmail.com
Kevés tabu, sok élvezet.
ducibaxo@gmail.com

Debrecenben keresek 18-50 éves korig,lányt,asszonyt .Kizárólag a hölgy örömére! Higiénia,borotváltság fontos!
Előny a kifejezetten széles csípő,vastag comb,nagy popó!!!! De nem feltétel! Imádok szájjal kényeztetni!
A menyországba repítelek.
Válaszokat belső üzenetben várok
Előny a kifejezetten széles csípő,vastag comb,nagy popó!!!! De nem feltétel! Imádok szájjal kényeztetni!
A menyországba repítelek.
Válaszokat belső üzenetben várok
Antika 2 és duci párja csatlakozna hozzád. Nézd meg az adatlapunkat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 07:04
Törölt felhasználó (838469)

nagyon macis pasi párhoz csatlakozna
Nincs itt Debrecenben Lány, Hölgy, Pár akit kényeztethetek? Hát elég szomorú, ezek szerint nincs itt értelme hirdetni sem! :( Pedig nem tudjátok hogy milyen technikával rendelkezem Hölgyeim!