duci macis párral ismerkednénk vagy nagyon macis ffi-vel
Budapesten ájulásig nyalnák 1. finom puncit! Belsö üzit irj.
Sziasztok Lányok!!! Akinek lenne kedve ismerkedni egy kissé Sub sráccal , aki bármit megtesz amit kérten (tabuk nélkül) akkor vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Sziasztok
Botond vagyok független 40 éves 190cm 90kg barna hajú kopaszodó kék szemű 15/5 farokkal sub férfi és telt független Domináns nőt keresek társnak pl erényövem hordatásához és egy D/s vágyaim megvalósításához Budapesten
Botond vagyok független 40 éves 190cm 90kg barna hajú kopaszodó kék szemű 15/5 farokkal sub férfi és telt független Domináns nőt keresek társnak pl erényövem hordatásához és egy D/s vágyaim megvalósításához Budapesten
Sziasztok. Keresnek itt eggyedülálló hölgyek eggyedülálló férfit? Budapest esetleg? belsö üzit irj.
60/60-as pár keres debreceni hellyel rendelkező férfit, vagy párt napközbeni szex programokhoz. A bi dolgokra is nyitottak vagyunk.
Egri 20 éves férfi Heves Borsod és Nógrád megyékben,illetve Bp VIII. kerületben keres hosszú vagy akár rövid távra nő szexpartnert.Kor,súly,magasság nem számít!!
A többit privátban.
A többit privátban.
Olyan BBW kategóriás telt nöt illetve ilyen NÖTAGU párt keresek! bemutatkozo EGESZALAKOS mms kell mert sok ítva kamu!! 30/4171752
Duci hölgytagu párral ismerkednek akik kedvelik az erotikus masszirozast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
Sziasztok. Keresek Bük, Sopron vagy a környékén lányt,párt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, ha a kettőt szereted egyszerremég jobb, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Szép jó napot mindenkinek! Keresek Debrecenben bevállalós és mindenre nyitott Lányokat, Hölgyeket, Párokat, akikkel el mehetnék szexházibuliba vagy swingerbuliba, közös szórakozásokra! Én május11-ére megyek szexházibuliba Debrecenbe, azért is keresgélek most! Nagyon barátságos Pasas vagyok! Ha netalán valakinek az érdeklődését felkeltettem akkor nagyon szívesen írjon rám és megbeszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!
Ismerkednék hölggyel vagy párral!
párral növel ffi ismerkednénk
Kövér vagy extra duci csajt keresek.
Ápolt, szexcentrikus párok ismeretségét keresem a 40 fölötti korosztályból, akik szívesen bevonnának egy 40-es ápolt, diszkrét, potens pasit a játszadozásaikba. Külső mellékes, csak imádjátok a szexet!

Teltebb keblü hölgytagu párral ismerkednek akik tudjak és kedvelik a "Eating creampie" -t ! hely kellene tav nem gond! fehercsont@citromail.hu
Kocsikázás? Séta? Dunaparton? Csak hőlgy jöhet szóba! Budapesti heteró férfi vagyók!
Sziasztok! Hölggyel párral ismerkednék.Pest megyében alkat és kor nem számít,csak szeresd a jó szexet.
Hölgyek/Lányok Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!