Helló. Én pont az ilyen NÖT imadom kényeztetni,sokáig sokszor! tartós barátságban is benne vagyok! voltam már hazibarát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (887486)

40 éves barátnőmnek keresek férfit, nőt, aki helyettem kefélné és belevinné a bizarr szex rejtelmeibe. Nyitott, de még tapasztalatlan a bizarr szexben, én sajnos 65 évesen egészségügyi okok miatt nem tudok mindent megadni neki, de támogatom a vágyai kiélésében. Erősen molett, 120 kg, nagyseggű, kopasz húsos pinájú, vastagcombú, nagyhasú szexéhes macska, imádja a kemény seggbebaszást.
Sziasztok Párok!
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?
bi párral lánnyal ismerkednénk
imádom a duci telt kövér nöket szivesen ismerkednék növel és párral hölgy örömére
sziasztok!!! valaki?? egy ápolt igényes pasival 18/7 a méretem
Nagy keblu duci no tagu párral ismerkednek akik kedvelik a ketten egy lyukban felallast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok! Nyíregyházán keresnénk pasit , a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Pasi 172magas 140kg
hellóka pest megye még belefér a távolságba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (887486)

40 éves barátnőmnek keresek férfit, nőt, aki helyettem kefélné és belevinné a bizarr szex rejtelmeibe. Nyitott, de még tapasztalatlan a bizarr szexben, én sajnos 65 évesen egészségügyi okok miatt nem tudok mindent megadni neki, de támogatom a vágyai kiélésében. Erősen molett, 120 kg, nagyseggű, kopasz húsos pinájú, vastagcombú, nagyhasú szexéhes macska, imádja a kemény seggbebaszást.
ffi keresünk
Meg szeretném kérdezni hogy érdekel ne e egy kis kényeztetés?? egy kis masszázs meg utána egy kis nyalás persze nem kell kölcsönös legyen ha nem akarod!!!
Szia 44 éves pasi vagyok Sopron és környékén keresek nőt akivel ájulásig, szó szerint ájulásig szeretnék szexelni, és ha a popót is szereted hmmmmmm. feri196906@citromail.hu
ismerkednék!!!p ről 16/75 36
Duci hölggyel ismerkednék kortól függetlenül Mátészalka körzetéből.
Imádom a duci lányokat szóval ne habozzatok írjatok
kár hogy nagyon messze vagytok isteni a lány
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 18:35
Törölt felhasználó (35026)

Sziasztok.
3.-nak keresünk mackós duci féfrit.
lánnyal párral ismerkednénk
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
párral ffi ismerkednénk
nem igazán vagyok mackos de nagyon tetszik a hölgy s benne lennék a drága kényeztetésében .
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 18:35

Törölt felhasználó (35026)

Sziasztok.