Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Szia. Támogatás nélkül nem is dugsz??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 28. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 28. vasárnap 15:13
Törölt felhasználó (886532)

Magas vékony(196/80) fiatal(24) srác keres a környékről(maglód,pécel,ecser,gyömrő és 17. ker) lányokat minden jóra! hely nem mindig van de megoldható! kor nem számít!

Törölt felhasználó (886532)

Duci hölgyeket kényeztetnék illetve hasonlo holgytagu párokat keresnék! Szeretem a masszirozast is! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
telt puncit nyalnák

19-29 év közötti telt lányt kényeztetnék szívesen! Én 25 vagyok. Ha pár tagja vagy, akkor se habozz írni, szívesen besegítek

Sziasztok! 30-50 éves párokkal lányokkal ismerkednék telt idommal rendelkezők levelét is várom!
Sziasztok!!! Igazán telt,húsos,nagyon duci csajt keresek,vagy ilyen hölgytagú párt,aki kedveli a masszázst,és a nagyon nagy mackós alkatú pasit!!! Valóban vizsgázott masszőr vagyok,a távolság nem igazán gond,de fogadni is tudok!!!
Sziasztok!! Nagyon nagy mackó vagyok,imádom a telt,nagyon duci csajokat és keresek olyan hölgyet,vagy párt,ahol a hölgy szereti a nagy mackót és főleg,ha az valóban masszőr és igazán ismeri,h miként kényeztesse azokat a finom husikájait!!! Távolság nem igazán gond,de fogadni is tudok!!!
Duci lányt keresek délutánra / estére Budapesten. Hely megoldott, csak jönni kell.
Sziasztok
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .
Sziasztok! Szombaton és vasárnap szívesen csatlakozom bevállalós Hölgyekhez, Párokhoz, közös huncutkodásokra, minden jóra és nagy élvezetekre! Ha ki akarsz vagy akartok kapcsolódni akkor nyugodtan jelenkezetek oké? Fel tuningolt állapotban készen állok és várok rád vagy rátok sok minden jóra DEBRECENBEN! Én barna hajú, barna szemű, 45-éves bevállalós egészséges hetero Pasi vagyok! Írjatok belső üzenetet és nem bánja meg aki jelentkezik! Sziasztok http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166
Te meg beteg vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (866946)

KAMU AZ EGÉSZ!!
Valós,hús-vér duci vagy extraduci nöt illetve ilyen nötagu párt keresek! Bemutatkozo email vagy mms kell!! Sok a kamu!!
KAMU AZ EGÉSZ!!
(Ez egy válasz egyszeri alkalom üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 17:04

Sziasztok! Új vagyok itt, és nem is szokásom az ilyen. Csütörtök vagy péntek estére keresek olyan férfit, aki szereti a nagyon duci női társaságot (a legjobb, ha te sem vagy nádszál). Kiskunhalas és környékén! Csak egy alkalom - a nickem is törlöm hétvégén! Akit érdekel, írjon levelet.

Sziasztok! Duci lányt vagy párt keresnék a hétvégére!
Szőrös puncis nőt keresek ha van még ilyen!

Sziasztok! Ma 17-18h között Moszkva tér (Széll Kálmán) környékén orális szexre keresem partnerem! Infó priviben!