sziasztok
Pest-,vagy a környező megyékből keresek telt hölgyeket illetve telt hölgytagú párokat
imádom a nagy kerek popsit és hatalmas ciciket
32 éves vagyok,190cm,98kg
szerszámom 19cm,borotvált
vannak itt képeim
nem kamus vagyok,komolyan gondolom
mail:oxigen80@gmail.com
Pest-,vagy a környező megyékből keresek telt hölgyeket illetve telt hölgytagú párokat
imádom a nagy kerek popsit és hatalmas ciciket
32 éves vagyok,190cm,98kg
szerszámom 19cm,borotvált
vannak itt képeim
nem kamus vagyok,komolyan gondolom
mail:oxigen80@gmail.com
duci mackós növel párral ismerkednénk ill 40 feletti bi ffi-vel
Szia! Igen-igen. Mikor??? Üdv:Ati
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 18:23
Törölt felhasználó (873002)
Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Szia! Szilvi vagyok. A párommal 18 éve vagyunk házasok. Kicsit színesítenénk a szexuális életünket,ehhez keresünk férfit.
Én a kritériumaidnak úgy néz ki megfelelek
37 éves vagyok, a párom vékony-sportos alkatú,45 éves.
Ha érdekel a dolog,szólj.
Üdv: Szilvi (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 18:31
Én a kritériumaidnak úgy néz ki megfelelek
37 éves vagyok, a párom vékony-sportos alkatú,45 éves.Ha érdekel a dolog,szólj.
Üdv: Szilvi (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866946)
Telt,duci (80-120kg) nöt vagy ilyen nötagu párt gyakran latogatnék!! Extratelt,extraduci (120-180kg) nö is nagyon tetszik! sőt!!
Sziasztok.Hölgyet keresek alkalmira,hosszútávra,majd meglátjuk hogy alakul.Olyan valaki levelét várom aki komolyan is gondolja,és mer is találkozni!Privát üzenetet írj!Köszi.
Bük-Sopron környékén keresek egy hölgy partnert aki engedi és szereti az anál szexet is. feri196906@citromail.hu
- Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Telt,duci (80-120kg) nöt vagy ilyen nötagu párt gyakran latogatnék!! Extratelt,extraduci (120-180kg) nö is nagyon tetszik! sőt!!
Debrecenben párt, hölgyet néznék szex közben. 48 éves, mackós férfi.
Telt vagy duci hölgyeket szívesen fölizgatnám webkamerán!! skyp: tigris7711
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
sziasztok duci vagy erősen molett párt vagy hölgyet keresek pest megyében. monor vonzás körzetében
Telt hölgyet kényeztetnék
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!
Heves megyében keresnék egy aranyos kedves és erotikus telt hölgyet...
pusz.....
pusz.....
párt nöt keresünk
nagykanizsai duci lányokkal ismerkednék
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu

teltcica36

puncihunter
Martina S