- Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Telt,duci (80-120kg) nöt vagy ilyen nötagu párt gyakran latogatnék!! Extratelt,extraduci (120-180kg) nö is nagyon tetszik! sőt!!
Debrecenben párt, hölgyet néznék szex közben. 48 éves, mackós férfi.

Telt vagy duci hölgyeket szívesen fölizgatnám webkamerán!! skyp: tigris7711
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
sziasztok duci vagy erősen molett párt vagy hölgyet keresek pest megyében. monor vonzás körzetében
Telt hölgyet kényeztetnék

keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!

Heves megyében keresnék egy aranyos kedves és erotikus telt hölgyet...
pusz.....

párt nöt keresünk
nagykanizsai duci lányokkal ismerkednék
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
bi nöt ffit keresünk
Sziasztok!Kedves nyitott baratsagos erzékien szeretgeto fuggetlen fiatalemberke ismerkedne egy szinten nyitott kedves hellyel rendelkezö párral ahol a hölgy lenne a középpontban s minden örömöt ö kapna! Tavolsag nem gond utazni tudok! Ha volna ilyen pár akik szivesen ismerkednének akkor várom skype elérhetöségeket! fehercsont@citromail.hu
nöt párt keresünk
Hétvégére hölgyet vagy párt keresek Ny-Mo.-ról. Utazni tudok.Részletek az adatlapomon.
Sziasztok! Nincs Debrecenben Lány, Hölgy, Pár, akit szívesen kényeztethetnék? Apám még ilyet nincs senki sem? :(