Telt vagy duci hölgyeket szívesen fölizgatnám webkamerán!! skyp: tigris7711
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
sziasztok duci vagy erősen molett párt vagy hölgyet keresek pest megyében. monor vonzás körzetében
Telt hölgyet kényeztetnék

keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!

Heves megyében keresnék egy aranyos kedves és erotikus telt hölgyet...
pusz.....

párt nöt keresünk
nagykanizsai duci lányokkal ismerkednék
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
bi nöt ffit keresünk
Sziasztok!Kedves nyitott baratsagos erzékien szeretgeto fuggetlen fiatalemberke ismerkedne egy szinten nyitott kedves hellyel rendelkezö párral ahol a hölgy lenne a középpontban s minden örömöt ö kapna! Tavolsag nem gond utazni tudok! Ha volna ilyen pár akik szivesen ismerkednének akkor várom skype elérhetöségeket! fehercsont@citromail.hu
nöt párt keresünk
Hétvégére hölgyet vagy párt keresek Ny-Mo.-ról. Utazni tudok.Részletek az adatlapomon.
Sziasztok! Nincs Debrecenben Lány, Hölgy, Pár, akit szívesen kényeztethetnék? Apám még ilyet nincs senki sem? :(
Sziasztok.Keresek egy lányt ,hölgyet,aki szexpartnerem lenne ma este.Helyem van.Ápoltság,diszkréció,szimpátia!Ha érdekel a dolog,írj privát üzenetet!

Keresek egy bevállalós nőt 18-90 ig
Akit kinyalhatok!!! Elmegyek kinyallak szepen lassan és eljövök
Viszonzás nem kell! CSAK Budapesten, aki komolyan gondolja írjon, rögtön válaszolok! 26 eves, normális srác vagyok, de ilyet még nem próbáltam!

Párt keresünk a mai napra Bp. hely van, valakik?