Telt formákat kedvelő ápolt, borotvált, 50-es férfi Hölgy partnert keres Budapesten.
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...
Helyem van. Intim: 16-17/4... kb...
Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Sziasztok.Hölgy partnerem keresem szombat estére!Helyem van!

Sziasztok! Telt házaspárokkal ismerkednék! A hölgy örömére!
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

duci telt nöt párt keresek
Ki lesz a karácsonyi ajándékom?
(adatlapom olvasd el)!!!! Búvóhellyel akár!

Sziasztok!
Veszprém közeléből (Nem az ország másik feléből) ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P Kép nélkül ne!!!
Veszprém közeléből (Nem az ország másik feléből) ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P Kép nélkül ne!!!
Nagy csupi hambicuncis picit husis nagyobb popsis csaj nekem?
Borsod, Heves megye
L.jozso107@gmail.com
Borsod, Heves megye
L.jozso107@gmail.com
Sziasztok.
én egy 35éves laza vidám srác vagyok......Székesfehérvárról
Párt vagy laza hölgyet keresek forró ágycsatára
zsivpeti kukac gmail com
én egy 35éves laza vidám srác vagyok......Székesfehérvárról
Párt vagy laza hölgyet keresek forró ágycsatára

zsivpeti kukac gmail com
nöt párt keresünk duci mackósat ill 43 feletti bi ffit kölcsönös orális játékokra
Somogy megye, Kaposvár
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok Gy-M-S-megyéből ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Nem csak levelezni szeretnék! Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!! Képeim vannak fenn a társkeresőbe ! www.karpatia36@citromail.hu wave
Duci hölggyel kipróbálnám, 40 éves korig, BP. Nagy popó és mell a gyengém.
Sziasztok!Zala??

Keresek bevallalos csajt aki kezzel kielegitene, vagy esetleg szajjal!!! nem ingyen. CSAK BP, NAGY MELL ELONY, KOR ALKAT MIND1, ha erdekel irj
Kecskemét és környékéről elhanyagolt hölgyek,lányok,asszonyok !
Teljes diszkréció mellet szerezzünk örömöt egymásnak!
Szimpátia esetén akár hosszú távon !
Korhatár nincs,csak legyél önmagad.
Egy üzenetet megér,utána meglátjuk,mi lesz belőle.......
Teljes diszkréció mellet szerezzünk örömöt egymásnak!
Szimpátia esetén akár hosszú távon !
Korhatár nincs,csak legyél önmagad.
Egy üzenetet megér,utána meglátjuk,mi lesz belőle.......
Sziasztok!
Keresek hölgyet, aki elfogadja biszexuális vágyaimat és közösen kereshetnénk partnereket!
Továbbá párt, ahol mindenki-mindenkivel felállásban élveznénk!
Vidékre is szívesen utazom, ha van értelme!
Keresek hölgyet, aki elfogadja biszexuális vágyaimat és közösen kereshetnénk partnereket!
Továbbá párt, ahol mindenki-mindenkivel felállásban élveznénk!
Vidékre is szívesen utazom, ha van értelme!
Duci hölgytagu párt hagy duci hölgyet kényeztetnek.PL: erotikus masszirozas ..stb hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Mai is ráérek hölgyeim!