duci csajt kerizek nagyon izgat 30 44383147
ducicsajt keresek 30 4383147
szia zsolt vagyok pécsröl keresek nagyon dagi csjt vagy párt nagyon izgatnak a duci csajok
bi pár vagyunk,párt,nőt,vagy bi ffit keresünk
zalai molett nagy popós duci csajokkal ismerkednék!!!
Biztos.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 28. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 12:29

Törölt felhasználó (910320)

volna itt nem kamus
volna itt nem kamus
Vannak-e itt duci telt hölgytagu párok akiket izgatna ha ketten kényeztetnénk a holgyet? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
párral ismerkednénk
Molett formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresi.
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17
duci tulsujos pár vagyunk párral ismerkednénk
Sziasztok.
Szerda estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Szerda estére keresem hölgy ,lány partnerem Pesten. Helyem van diszkréció ápoltság elvárt.
Alkat mindegy. Én egy 30-as mackós alkatú fiatalember vagyok. Rajtad múlik mit szeretnél.
Közös gabalyodás, nyali-fali akár csak a te örömödre, vagy csak egy sima ismerkedés beszélgetés.
Szívesen várok félős szégyenlős hölgyeket (fiatalokat) is ,aki kíváncsi a dolgokra ,vagy csak érdeklődik
az efféle kapcsolatok iránt.
Képet itt nem találsz az eddigi negatív tapasztalataim miatt. De ha jelentkezel és közös a szimpátia mindenre sor kerül. Addig is üzibe /privibe/ keress ha magadra ismertél.
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
párhoz csatlakoznék mindenben benne vagyok imádok kényeztetni nyalni dugni
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Debrecenben egy Hölgyet keresek ma estére! Csók
somogy megyében keresnék kerek idomokkal megáldott nőt

Még nem voltunk soha többesben most ismerkednénk vele,ehhez az élményhez keresnénk párt,egyenlőre egymás előtti szexhez.Ha ti is ilyen élményre(is) vágytok,akkor itt vagyunk!

ma szivesen csatlakoznék párhoz sokmindenben benne vagyok

Ma estére hölgy partnerem keresem!Helyem van!