Találkoznék ma Egerben vagy környékén egy kedves partnerrel.
Sziasztok!Nyíregyházi hellyel rendelkező pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Nincs Nyíregyen egy ilyen pasi?
telt alkatu Bp 3 keri - Budakalászi nőt keresek tartos sexkapcsra .
Kortól függetlenül keresek alkalmi esetleg tartósabb szexre!
pasi lazára ,hely kell
Duci nöt massziroznék illetve hasonlo hölgytagu párt ahol a hölgyet izgatná az erotikus masszas! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek ismerkedésre, kapcsolatra!
46 éves, Pest m.-i, független, egyedül élő férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek ismerkedésre, kapcsolatra!
párt keresünk
Sziasztok!
kedd, azaz holnap délelőtti huncutkodásra hölgyet és vagy párt keresünk Szekszárd+10km közeléből!!!
A mostani hosszúhétvégére keresek lányt/nőt akik szeretnének szórakozni kicsit Szegeden vagy környékén. 18 éves srác vagyok
Sziasztok!
A hosszú hétvégére keresek igényes, telt hölgyet, esetleg párt (elsődleges a kölcsönös szimpátia) Budapestről és környékéről. Akár hosszú távra is szólhat. 26 éves budapesti fiú vagyok. Többit privátban.
A hosszú hétvégére keresek igényes, telt hölgyet, esetleg párt (elsődleges a kölcsönös szimpátia) Budapestről és környékéről. Akár hosszú távra is szólhat. 26 éves budapesti fiú vagyok. Többit privátban.
Sziasztok!
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....
Ma estére keresem hölgy partnerem!Helyem van!
Sziasztok!
Sziasztok-
Sziasztok , 44éves pasi vagyok lányt hölgyet keresek minden jóra hely kell , átlagos alkat borotvált , 77kg ,172cm barna haj szem ! Választ lendrodi20@gmail.com
Sziasztok!
45 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Hely van Budapesten. Akár ma is.
45 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Hely van Budapesten. Akár ma is.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti hölgyet keresek!

teltcica36

csabi_bp
Irina