egy pasi egy autoban mit szolsz ?
(Ez egy válasz luxuscsirke üzenetére (2014. 05. 18. vasárnap 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 18. vasárnap 01:00

Bögyös-faros, vagány, bevállalós csajszi harmadiknak beszállna, akár 2 pasihoz is. Csak pest és környéke jöhet szóba, hely szükséges !!

Hölgyet keresek ma estére!
párt keresünk
Bögyös-faros, vagány, bevállalós csajszi harmadiknak beszállna, akár 2 pasihoz is. Csak pest és környéke jöhet szóba, hely szükséges !!

sziasztok,kövér nagymellű igényes hölgypartnerem keresem Békésmegyéből kortól függetlenül
belső üzenetet írj
belső üzenetet írj
Sziasztok.Hölgy partnerem keresem,hétvégi kikapcsolódáshoz!Helyem van.
Teltebb, érett hölgyeket keresek, szabadidő kellemes eltöltéséhez! Miskolc és Borsod-megye területén.
Sziasztok!
Telt alkatú hölgyet keresek tartalmas szexkapcsolatra. 26 éves éves budapesti fiú vagyok. Aki magára ismert írjon bátran
Telt alkatú hölgyet keresek tartalmas szexkapcsolatra. 26 éves éves budapesti fiú vagyok. Aki magára ismert írjon bátran

zalai duci nagy seggű hölgyet keresek szexre,nagyon oda vagyok a nagy popóért,ha van ilyen jelentkezzen!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
Sziasztok. Lányt, hölgyet keresnék ma egy kis autós kényeztetésre vagy kukkolásra. Diszkréció mellett. Kecskemét és környéke.

Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcseréhez hasonló korú párt keresünk .....

Törölt felhasználó (916577)

sziasztok szép napot. 37 éves telt feleségem örömére keresek ápolt jó nagy vastag farkú férfit. hölgyeket is szereti
Facebokoon meg nézheted kedvesem

párt keresünk
Teltebb hölgytagu párral ismerkednek ahol a holgy szeretne ha ketten kényeztetnénk egyszerre! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu

Törölt felhasználó (916577)

D.Pest megyei pár vagyunk. 37 éves kedvesem örömére keresünk egy jó nagy méretü férfit ki rendszeresen dugná.
20.ker?
D.Pest megyei pár vagyunk. 37 éves kedvesem örömére keresünk egy jó nagy méretü férfit ki rendszeresen dugná.