Szia,, szombat este megfelelne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 22. csütörtök 15:28
Törölt felhasználó (888545)

Nagy idomokkal rendelkező telt Hölgy társaságát keresem....

Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Helyem van, intim: 17...
Budapest.

Budapest.
Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Lányt keresünk harmadiknak közös élvezetekhez..
Bi legyél, hely van.. irj bátran.

Sziasztok!Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
Nagykáta és környékén keresek hölgyet, párt.
duci telt mackós párral ismerkednénk mi duci nagyonmackós pár vagyunk
Sziasztok!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne? smile
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne? smile
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Sziasztok!
A mai estét szívesen tölteném telt hölggyel. Helyem van, írj privátban ha érdekel
A mai estét szívesen tölteném telt hölggyel. Helyem van, írj privátban ha érdekel

Sziasztok...Hölgyet keresnék talira...Fejér m-és kke..187-110-39éves pasi vagyok..nagyfonok75@freemail.hu
Hétvégi kikapcsolódáshoz keresek hölgyet!
Sziasztok!
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.A közelben tudok utazgatni de messzire már nem nagyon!
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.A közelben tudok utazgatni de messzire már nem nagyon!
Telt érett hölgyeket kényeztetnék Miskolc környékén. Imádok hosszan sokáig nyalni.
Szívesen megtöltöm pár mindkét tagját, szombaton délután Mórahalom FKK-án vagy Szeged Fokka strandon.
Nagy idomokkal rendelkező telt Hölgy társaságát keresem....

Budapest.

Budapest.
hasonló alkatu párral ismerkednénk
Sziasztok!
35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel ismerkednék!
45 éves, 178 cm / 88 kg, Pest m.-i, független férfi vagyok.
35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel ismerkednék!
Sziasztok! Ma Kecskeméten leszek. Innen, vagy a környékről keresek partnert. Hölgyek? Párok?
mai napra keresünk párt
Sziasztok!
35-45 év közötti hölgyet keresek (akár csak egy alkalomra is) ma délutánra, estére és ha van kedved és szimpatikus leszek, akkor éjszakára is! finom
35-45 év közötti hölgyet keresek (akár csak egy alkalomra is) ma délutánra, estére és ha van kedved és szimpatikus leszek, akkor éjszakára is! finom