Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Karácsony környékén lenne szabad esténk. Keresünk helyel rendelkezö párt, lányt kor és testalkat nem számít . Párcsere és bisex akár mindkét részről elfogadott (férfi bisexnél semmi tapasztalat) Férfiak, fiúk csak bisex és min.18-19cm mérettel.Nem kávézgatni szeretnénk hanem tartalmasan kitölteni azt a kis időt! !!! Debrecen és max.20km körzete jöhet szóba. Mielőtt irsz olvasd el az adatlapunkat.Csak akkor jelentkezetek ha mind a korunk mind a testalkatunk megfelel!!! Ez fontos.Minden üzenetre válaszolunk. Irj, irjatok bátran! !!!!!!
Sziasztok,gyöngyösi hölgyet keresek!
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

Ismerkednék,egy kedves 40 év feletti házaspárral. Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne a hölgy örömére. Ha gondoljátok írjatok nekem. Formásan teltség előny.Szívesen várom bemutatkozó üzeneteteket,
33 F.v.ok. Üdv.
33 F.v.ok. Üdv.
Szia, Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. Dec. 19.- én este lánnyal, párral találkoznék! Választ privát üzenetben várok. Fotót e-mailben tudok küldeni.
Sziasztok!Sajnos az utolsó sorozatunkat nem rakják fel itt!Goldenre feltett képek mappában a honlapunkon megmutatjuk ,akit érdekel kérhet jelszót.Puszi.Jázmin!!
Solt környéki telt duci hölgyt vagy hölgy tagu párt keresek izmos nyelvemre
Ismerkednék,egy kedves 40 év feletti házaspárral. Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne a hölgy örömére. Ha gondoljátok írjatok nekem. Formásan teltség előny.Szívesen várom bemutatkozó üzeneteteket,
33 F.v.ok. Üdv.
33 F.v.ok. Üdv.
párt lányt keresünk duci macist

Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted

21 centis csupasz farkamra keresek egy bevállalós hölgyet
Email: vopo25@gmail.com

Email: vopo25@gmail.com

Törölt felhasználó (91557)

Sziasztok!
Borsodból keresek egy belevaló duci csajszit.

Telibe verendő ducik, itt vagyok nektek! Álló szerszám plusz odaadás extrákkal. Többet nem írok, homo nincs semennyire.
Debrecen, BBW-k és kövérek jelenkezzetek, hadd legyen már nekem is jó
Debrecen, BBW-k és kövérek jelenkezzetek, hadd legyen már nekem is jó

Sziasztok!

mi is keresunk most ráéröt

Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.