Mezőkövesd környékén hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok.....
Szilveszter estére keresünk még kiegészítést...hely adott.... X.ker...
Nézd meg a képeinket,adatlapunkat és ha gondolod....
Már eddig van 1+pasi...de jó lenne még pár...pasi..nő....
Bulizzuk át az éjszakát és kezdjük sok-sok szexel az Új Évet
privát üzeneteket kérnénk....
Era&Zsolt
Szilveszter estére keresünk még kiegészítést...hely adott.... X.ker...
Nézd meg a képeinket,adatlapunkat és ha gondolod....
Már eddig van 1+pasi...de jó lenne még pár...pasi..nő....
Bulizzuk át az éjszakát és kezdjük sok-sok szexel az Új Évet
privát üzeneteket kérnénk....
Era&Zsolt
párt keresünk
30-án este,szívesen tartanák egy elő szilveszteri bulit egy párral, vagy egy hölggyel!
Helyet meg tudom oldani Bp XXI kerbe de Pest és környékén az utazás sem jelent gondot!
Helyet meg tudom oldani Bp XXI kerbe de Pest és környékén az utazás sem jelent gondot!
Sziasztok
Miskolc és környékén ismerkednénk párral vagy pasival
Miskolc és környékén ismerkednénk párral vagy pasival
párt keresünk nem vékony alkatuak vagyunk
Sziasztok!
Pesten élő miskolci srác vagyok, ünnepek alatt itthon tartózkodom.
Keresek nőt vagy párt kellemes kikapcsolódáshoz Miskolcon vagy környékén! Ma este/egész éjszaka ráérek.
183 cm vagyok 95 kg, rövid haj, szélesebb vállak, pár tetoválással is rendelkezem.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs
Külsőben sincs kritérium, úgyis képcsere lesz, ha a szimpátia megvan mehet
Írjatok privátot!
Pesten élő miskolci srác vagyok, ünnepek alatt itthon tartózkodom.
Keresek nőt vagy párt kellemes kikapcsolódáshoz Miskolcon vagy környékén! Ma este/egész éjszaka ráérek.
183 cm vagyok 95 kg, rövid haj, szélesebb vállak, pár tetoválással is rendelkezem.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs

Külsőben sincs kritérium, úgyis képcsere lesz, ha a szimpátia megvan mehet

Írjatok privátot!
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

50-es, kulturált budapesti férfi telt hölgyet szívesen kényeztetne! Magas, egészséges, átlagos alkatú, intim 17, borotvált. Dohányzom. A telt idomok rajongója vagyok...

Sziasztok! Masszázs képzett, diplomás masszőrtől, lányoknak, fiúknak, pároknak..... Fehérvár +60km körzetében házhoz is megyek.
Hölgyek, párok. Dec. 29.- én napközben vagy este szívesen találkoznék veled- veletek! Tibor, 36 éves, budapesti pasi.

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.

Unatkozó hölgyet keresek Mezőkövesd környékéről!
MINDEN OLVASÓNAK, NÉZELŐDŐNEK, SZEXKEDVELŐKNEK,
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Sziasztok. Bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek Bük-Sopron környékén. Kizárólag testi,vagyis szex kapcsolat érdekel, 18-60-ig hölgyet, esetleg párt. Találkozunk szeretkezünk, jól érezzük magunkat.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

Holnap napközben szívesen eltöltenék néhány órát egy hölgy társaságában!Helyem van!

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.

Karácsony környékén lenne szabad esténk. Keresünk helyel rendelkezö párt, lányt kor és testalkat nem számít . Párcsere és bisex akár mindkét részről elfogadott (férfi bisexnél semmi tapasztalat) Férfiak, fiúk csak bisex és min.18-19cm mérettel.Nem kávézgatni szeretnénk hanem tartalmasan kitölteni azt a kis időt! !!! Debrecen és max.20km körzete jöhet szóba. Mielőtt irsz olvasd el az adatlapunkat.Csak akkor jelentkezetek ha mind a korunk mind a testalkatunk megfelel!!! Ez fontos.Minden üzenetre válaszolunk. Irj, irjatok bátran! !!!!!!