Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Nekünk a hely nem megoldott.Eddig még nem volt részünk többesben.Mi egy dagi pár vagyunk.És még mindig reménykedünk,hogy egyszer össze jön.
Halihó...!!! Volna kedvetek,egy limós szextúrához? Ha érdekel,keress..!!!
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2015. 03. 09. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy szeximádó duci babát keresnék,minden jóra...! Puszi
Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére ! Fejér megye , Pest !
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben hawaii 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com

Sziasztok nincs itt egy pâr vagy nô aki benne lenne egy fergeteges ejszakai hancurozâsba? Bp.és kornyeken.....
Sziasztok! Keresünk Március végére vagy Áprilisra egy bi uni ffit utazást neked kell megoldanod egy hétvégére (szombat éjszakára) .ha lehet ne dohányozz és legyél szőrtelen , legyen skyped ha megoldható ismerkedés miatt ,50 felettiek ne keressenek .Részleteket privátban .Mi molettek vagyunk és kezdők, nézd meg az adatlapunkat.
Esetleg pl van itt mondjuk karcagi,vagy kisújszállási,vagy mezőtúri ,vagy környékbeli nő,imádom a duci nőket is nagyon sőt az idősebb nők is egyre jobban érdekelnek,leginkább a ducik,de isten igazán testalkat nem akkora befolyásoló tényező,olyan nők is érdekelnek,akik pl nem sikeresek a férfiaknál,mondjuk duci nőktől hallottam többször ilyet,bár pár is érdekelne de azt még nem próbáltam,és sajnos már én is elég rég csináltam.
Mezőkövesd környékéről keresek nőt!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

párt nöt keresünk
Valaki??
Keresem azt a párt, akik egy 40-es pasival szeretné feldobni a szexuális életüket..

fiatal debreceni srácként keresek hölgyeket, kor nem számít
párt keresünk
párként párt - párokat hölgyet keresnénk 03 . - 07 . klublátogatásra Győr mellett Tétszentkútra
Sziasztok! Keresünk Március végére vagy Áprilisra egy bi uni ffit utazást neked kell megoldanod egy hétvégére (szombat éjszakára) .ha lehet ne dohányozz és legyél szőrtelen , legyen skyped ha megoldható ismerkedés miatt ,50 felettiek ne keressenek .Részleteket privátban .Mi molettek vagyunk és kezdők, nézd meg az adatlapunkat.
Idősebb feleséget dugnék férje előtt...
Hétfőn (2.-án), keresnék Budapesten, napközben ráérő, teltebb idomú, otthon egyedül unatkozó, kedves hölgyet, kívánsága teljesítésére!!! Pár is szóba jöhet, a hölgy örömére!
wwwxxx@citromail.hu
wwwxxx@citromail.hu
kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén )
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén )