Sziasztok engem érdekelne a dolog csak merre laktok?
(Ez egy válasz vöröske01 üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 11:55

Sziasztok!keresünk férfit harmadiknak!Olyan személyt aki diszkrét és nem perverz és szereti a telt lányokat!Utazni nem tudunk sajnos de helyünk van!
Sziasztok!keresünk férfit harmadiknak!Olyan személyt aki diszkrét és nem perverz és szereti a telt lányokat!Utazni nem tudunk sajnos de helyünk van!
Sziasztok! Diszkrét, ápolt pasi vagyok, hölgyeket keresek Miskolcon és környékén illetve párokhoz is beszállnék. Keressetek bátran és majd kialakul. Odaadó érzéki partnert keresek, a perverz, durva dolgokat nem szeretem. Kedvelem az érett, telt hölgyeket.
Aszód fele hölgy pár privat
Sziasztok! Hölgyet vagy párt / párokat keresek, Budapesten hellyel rendelkezem és szívesen fogadok otthonomban. Emellett szeretek masszírozni is és többes buli szervezésében is benne lennék a lakásomon. PÜ várom a kedves üzeneteket. Üdvözlettel: miraclenight001
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Nagyon molett hölgypartnert keres péntek vagy vasárnap estére egy mackós, bp-i pasi.
Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet hétvégére!Helyem van!
Aszód fele valaki kor kinezet mindegy
Sziasztok!Keresünk a hétvégére Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Nekünk a hely nem megoldott.Eddig még nem volt részünk többesben.Mi egy dagi pár vagyunk.Szombat vagy vasárnap délutánra.
Kellene már valami más? Eleged van a kigyúrt kopaszokból? Szeress egy macipasit. Párban vagy, nem gond, diszkrét vagyok. Nekem is van párom, de szeretem a szexet. Utálod hogy mielőtt elélveznél, befejezik a csiklód csókolását? Én ezt azért csinálom hogy amikor harmadszor csókollak élvezésig, nagy legyen az orgazmusod. Szólj hogy egyből élvezni akarsz, akkor azt teszem. Email, szivespasi@gmail.com.
Nőt,lányt, keresek Mezőkövesd-Eger környékéről!Helyem van!
Hölgyet keresek holnap esti együttlétre minden korosztályból és méretből 22F Budapest blaha

Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Budapesti franciázni szerető DUCI hölgyet keresek.
Akár tartós kapcsolatra is !!
Akár tartós kapcsolatra is !!

Jól szituált ápolt, diszkrét fickó telt, érett hölgyet keres Miskolcon és közelében. Keress bátran.
Pesti duci hölgyet elvarázsolnék,akár többször is!

Zala megyei telt hölgyet keresek,kor nem számít,nagy cici az jöhet imádom.
Sziasztok!
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet, párt keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet, párt keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Sziasztok! 31 évse bi srác vagyok! Duci lányok vagy hölgyekkel laza szex kapcsira keresek Debrecenben akár duci pár is jelentkezhet Hely kell! Vasárnap leszek Debrecenben! Írj privin