Sziasztok!
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.
Mezőköved környékéről hölggyel ismerkednék!Hellyel rendelkezem!
Sziasztok!
Telt duci hölgyet ,párt keresek Pest megyében Monor környékén.Bizonyos km belül utazni tudok,kor nem számít.
Telt duci hölgyet ,párt keresek Pest megyében Monor környékén.Bizonyos km belül utazni tudok,kor nem számít.
Szolnokon keresgélek.
Autó behozatal külföldröl,több autó is van a kereskedésembe , cuki nöi autóktol kezdve a családi vagy ép luxus autokig , Papirozás, szervizelés minden ami autó !! Minden hónapban 3x megyek budapest-wien-münchen-stuttgart-zürich út vonalon bárkit el tudok vinni . !
Luxus villát is tudok bizztositani különleges alkalmakra !!
FIZETÉS TERMÉSZETBE smile ! (maximálisan igényes jó képü srác vagyok ) csak PÁROK-Lányok-hölgyek
vagy akkár ANYAGI tamágotást is tudok nyujtani.
Luxus villát is tudok bizztositani különleges alkalmakra !!
FIZETÉS TERMÉSZETBE smile ! (maximálisan igényes jó képü srác vagyok ) csak PÁROK-Lányok-hölgyek
vagy akkár ANYAGI tamágotást is tudok nyujtani.
Bekes bekescsaba egy duci hölgyel gabajodnèk.
Sziasztok kor alkat mindegy irj

Sziasztok ismerkednék Pest megye!!
Kemény husis, telt hölgyet keresek vagy ilyen hölgytagú párt.
Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.

Százhalombatta vagy Érd, Budaörs környéki Nőt keresek aki lefejné a farkam akár egymás után kétszer is.
Aki szereti ha órákig kemény egy farok és szeretne egy szexi jótestű pasin élvezkedni, nem hagyna élni hanem csak fejne folyamatosan. Akár meg is kötözhetsz.
Helyem sajna nincs.
Tel: 06305207274 8-16 óra között, vagy itt levél!
Aki szereti ha órákig kemény egy farok és szeretne egy szexi jótestű pasin élvezkedni, nem hagyna élni hanem csak fejne folyamatosan. Akár meg is kötözhetsz.

Helyem sajna nincs.
Tel: 06305207274 8-16 óra között, vagy itt levél!

Sziasztok! Imádom a telt alaku hölgyeket! Titkos kapcsit keresek vas megyében vagy közeli megyében!
Szombat este lánnyal- párral ismerkednék. 37 éves, független pasi vagyok.

Sziasztok! Szombaton megyek a 4-es úton Debrecenbe, majd vissza. Pár vagy hölgy csatlakozhatna. Jelentkezés privátban.
Kortol fügetlen es alkatól keresek nőtt irj
még 2 NAP...és alakulunk.....
sziasztok....
25én este ismét egy jó hangulatú házibuli.....
Házibuli plussss élményekkel,keresünk párokat,szóló pasikat jelentkezni itt levélben..urak a jelentkezéseteket a buliban résztvevő hölgyek birálják el !
sziasztok....
Házibuli plussss élményekkel,keresünk párokat,szóló pasikat jelentkezni itt levélben..urak a jelentkezéseteket a buliban résztvevő hölgyek birálják el !
50 éves pasi vagyok elvált Dunaújvárosból.
45 éves, kedves, igényes, diszkrét férfi vagyok Pécsről. Kedves formás, gömbölyű hölgyet, vagy barátnöket keresek Pécs és környékéről egy kis nyár esti játszadozásra. Ezen a téren kezdő vagyok. Akár idősebb hölgyekkel is szívesen találkoznék.
jno45@citromail.hu
jno45@citromail.hu
sziasztok....