Nyalnék, mint Lassie

Szia. Aug. 20.- a vagy 21.- e estére lányhoz vagy párhoz csatlakoznék, akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.
37 éves, budapesti, nyitott pasi vagyok.

Sziasztok. Igaz sok esélyt nem remélek de szivessen ismerkednek,csinos intelligens holgyel Sopron környéken
v Austria (Baden Bezirk)környéken ! Ha mégis felkelltettem valaki érdeklődését akkor kerlek irj!!
v Austria (Baden Bezirk)környéken ! Ha mégis felkelltettem valaki érdeklődését akkor kerlek irj!!
SZIA. SZERETNEL KEFELNI? JOL ESNE ROMANTIKAZNI? KIKAPCSOLODNI PAR ORARA? AZ SE BAJ HA NAGY VASTAG A FARKAD NEKEM MINDEGY CSAK EREZUK JOL MAGUNKAT. FI.,TOS. HIVJ AKAR MOST. 06209340747
Emailben fotokat kuldenek felesegemrol kolcsonos szimpatia eseten tali lehet.
Sziasztok. Aug. 20.- a estére keresek párt-, vagy lányt, akikkel- akivel kellemesen eltölthetnénk az estét.
37 éves, budapesti, nyitott pasi vagyok.

Sziasztok!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Szeretnék egy édes, mosolygós gátlástalan duci babát, akit imádhatnék mindenemmel !!! Puszi és ölelés Csabi

Környékbeli lány?Helyem van!
Egyedülálló,vagy akár nyitott kapcsolatban élő duci-molett hölggyel asszonnyal vívnék szexcsatákat lehetőleg Veszprém megyében!Lehet hagyományos,vagy extrém szex is!Pl:kikötözés,szerepjáték,enyhe szado-mazoUtazni tudok,hely szükséges!
Sziasztok!
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Pest megyében. Kor nem számít alkat duci,telt vagy extra duci is lehet.
mintha fizetős lenne a hirdetésed. azt add fel a piroslámpán
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 14. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 19:21
Törölt felhasználó (1111522)

Kover lucskos pinaju no vagyok ma estere faszt akarok helyem nincs de szabadban vagy nalad lehet. Tamogatast is kernek melle. 06209340747
Sziasztok!
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom
sziasztok,keresnék párt elsösorban komárom megye,vagy pest 46é vagyok,irjatok
Sziasztok
Kover lucskos pinaju no vagyok ma estere faszt akarok helyem nincs de szabadban vagy nalad lehet. Tamogatast is kernek melle. 06209340747
Sziasztok.
Szekesfehervari sportos laza 35eves srac vagyok.
Kozos vad nedves agycsatara keresek bi part..
Vagy szolo laza holgyet......
Mindenbe benne vagyok
Helyem van!!!
Csok
30 792 96 27
Szekesfehervari sportos laza 35eves srac vagyok.
Kozos vad nedves agycsatara keresek bi part..
Vagy szolo laza holgyet......
Mindenbe benne vagyok
Helyem van!!!
Csok
30 792 96 27
Ma estére keresünk utazni tudó párt 4-es gabalyodásra! Balassagyarmat-Vác-Budapest vonalon. Helyünk van! privát üzeneteket várunk! Duci hölgytagú ápolt borotvált pár vagyunk!