Unatkozó hölgyet keresek!Helyem van!
Sziasztok !
Vasárnap délutáni szauna programra csatlakoznék Debrecen Termál vagy Szoboszló Béke hotel. Egy kis kötetlen ismerkedés, meztelenség, kis maszti valami. Hölgyek vagy párok.
Köszi !
Vasárnap délutáni szauna programra csatlakoznék Debrecen Termál vagy Szoboszló Béke hotel. Egy kis kötetlen ismerkedés, meztelenség, kis maszti valami. Hölgyek vagy párok.
Köszi !
Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után. Cuckold játék, kis perverzió is belefér...
Privátban...
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után. Cuckold játék, kis perverzió is belefér...
Privátban...
Sziasztok !
Köszi !
Köszi !
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
Sziasztok!
Sziasztok !
Köszi !
Köszi !
Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után.
Privátban...
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben vagy este, későn, 21.00 után.
Privátban...
Hölgy v pár???
35éves NAGYfiu vagyok
35éves NAGYfiu vagyok
Unatkozó hölgyet,v. párt fogadnánk ma este Gödöllőn!

Hölgyet keresek Mezőkövesd környékéről!
Sziasztok

Sziasztok, Csongrád megyében keresek egy lányt, főként laza, kötetlen kapcsira.
Én egy 30-as, kedves, ápolt, normális srác vagyok. Lehetsz ducibb alkatú is.
De ha csak levelezni, beszélgetni szeretnél valakivel, akkor is írhatsz bátran: dennyz@freemail.hu

Hölgy anyuka v pár???
35éves nagyfiu vagyok
kisbakancs5@gmail.com
35éves nagyfiu vagyok
kisbakancs5@gmail.com
párt nöt keresünk
Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben.
Privátban...
Miskolc és környékén keresek hölgyet, párt, fiatalt, idősebbet , kölcsönös örömszerzésre, ma napközben.
Privátban...
Fehérvár???
Hölgy,anyuka???
kisbakancs5@gmaik.com
Hölgy,anyuka???
kisbakancs5@gmaik.com
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok Krisztián
utazás nem okoz gondot bárhová s kell mennem
normlis ápolt tiszta pasi vagyok
nem egy alkamra keresek partnert hosszú távba gondlkodom
minden jóban benne vagyok imdom a szex minden formáját
tel:06702444175