Sziasztok .
Telt hölgyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Telt hölgyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
párt nöt keresünk hetero és bi
Dombóvár v körny???
Hölgy???
35.170.65.barna haj barna szem
kisbakancs5@gmail.com
Hölgy???
35.170.65.barna haj barna szem
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Sziasztok!
Holnap este párt,hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék Budapest és környékén!
Holnap este párt,hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék Budapest és környékén!
Puncit nyalnék
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok dugnek valaki
Be szalnek en pasi
(Ez egy válasz nyuszikáék üzenetére (2016. 01. 05. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 05. kedd 07:35

Gödöllői negyvenes pár hétvégi szórakozást keres duci hölgy v. pár társaságában!
Sziasztok.Telt nagymellű hölggyel ismerkednék tartós kapcsolatra szegeden.
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Laza esti kalandra keresem hölgyek,párok társaságát! Mobilis vagyok!
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok
Érett hölgyet kényeztettnék
Dombóvár v körny.
kisbakancs5@gmail.com
Dombóvár v körny.
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok. Gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Gátlástalan,perverz nőt -párt keresek Bük-Sopron környékén. Bármelyik korosztály érdekel.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok ! Január második felére keresünk párt aki fogadni tud minket .(üzibe)
É&A
É&A
Veszprém megyei hölgyet,párt keresek! 43év,170cm 93kg 18/5cm
Gödöllői negyvenes pár hétvégi szórakozást keres duci hölgy v. pár társaságában!