Sziasztok!Bp-n ismerkednék...
Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!
Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Kar hogy nem szombaton!
Husi duci anyákat keresek akiknek hiányzik a sex! Somogy Zala 40 èves pasi vagyok!
Sziasztok!pénteken Bp-n hölgy vagy pár társaságát keresem...részletek az adatlapon

dvözlet Mindenkinek!
Olyan hölgyet, párt, házaspárt keresnék akik maximális diszkréció mellett megmutatnák hálószobában vagy egyéb helyszínen titkaikat kizárólag fotózás céljából!
Bevállalósabb jelentkezők esetén szintén maximális diszkréció mellett akár megrendelésre is vállalhatnak fotózást aminek részleteit szintén privát üzenetben megbeszélhetjük!
Kérem csak komoly jelentkezők keressenek!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Mindenkinek sok sikert!
Olyan hölgyet, párt, házaspárt keresnék akik maximális diszkréció mellett megmutatnák hálószobában vagy egyéb helyszínen titkaikat kizárólag fotózás céljából!
Bevállalósabb jelentkezők esetén szintén maximális diszkréció mellett akár megrendelésre is vállalhatnak fotózást aminek részleteit szintén privát üzenetben megbeszélhetjük!
Kérem csak komoly jelentkezők keressenek!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Mindenkinek sok sikert!
Szombatra keresünk dagi kövér kedvelő nagyobb mlretű urat a felségem kényeztetésére
Telt holgyet vagy part keresnek minden foldi jora
Duci hölgyet keresek Somogy megyèben Marcali környèkèn. Kor mindegy. Èn 40 èves pasi vagyok
Sziasztok.
Fiatalos párként keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ párt,lányt,pasit Debrecen +20km körzetéből.
Fiúknál az enyhe bisex előny.Csak képpel rendelkezők irjanak!!!!
Olvasd el az adatlapunkat és ha azután is talizni akarsz/akartok irjatok!!!!
Puszi.
Fiatalos párként keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ párt,lányt,pasit Debrecen +20km körzetéből.
Fiúknál az enyhe bisex előny.Csak képpel rendelkezők irjanak!!!!
Olvasd el az adatlapunkat és ha azután is talizni akarsz/akartok irjatok!!!!
Puszi.
Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket

Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket

Sziasztok Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt olyat aki szereti az orális szexet oda vissza,a 69 a kedvencem. Írj ha neked is.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Telt alkatu hölgyes párt keresnek akikhez lehetne csatlakozni! Imadom ha van mit fogni egy nön! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e itt ilyen párok? Hagyjatok itt elérhetöséget!
Csorna v körny???
Molett dus keblü hőlgyel ismerkednék
35éves vékony Nagyfiú vagyok
Molett dus keblü hőlgyel ismerkednék
35éves vékony Nagyfiú vagyok
Párt keresünk,helyünk van! privát üziket várunk
bp-i lányokkal szívesen találkozna egy odaadó 33-as srác
Szia
én benne lennék
én benne lennék
ÉN SZEXELNÉK VELED
husis parnernőt keresek Bp-en 3 ker s Szentenre kőrnyekén. wernelek.teli.mindig@gmail.com