Duci hölgyet keresek Somogy megyèben Marcali környèkèn. Kor mindegy. Èn 40 èves pasi vagyok
Sziasztok.
Fiatalos párként keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ párt,lányt,pasit Debrecen +20km körzetéből.
Fiúknál az enyhe bisex előny.Csak képpel rendelkezők irjanak!!!!
Olvasd el az adatlapunkat és ha azután is talizni akarsz/akartok irjatok!!!!
Puszi.
Fiatalos párként keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ párt,lányt,pasit Debrecen +20km körzetéből.
Fiúknál az enyhe bisex előny.Csak képpel rendelkezők irjanak!!!!
Olvasd el az adatlapunkat és ha azután is talizni akarsz/akartok irjatok!!!!
Puszi.
Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket
Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
Sziasztok Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt olyat aki szereti az orális szexet oda vissza,a 69 a kedvencem. Írj ha neked is.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Telt alkatu hölgyes párt keresnek akikhez lehetne csatlakozni! Imadom ha van mit fogni egy nön! Hely kellene utazni tudok! Vannak-e itt ilyen párok? Hagyjatok itt elérhetöséget!
Csorna v körny???
Molett dus keblü hőlgyel ismerkednék
35éves vékony Nagyfiú vagyok
Molett dus keblü hőlgyel ismerkednék
35éves vékony Nagyfiú vagyok
Párt keresünk,helyünk van! privát üziket várunk
bp-i lányokkal szívesen találkozna egy odaadó 33-as srác
Szia
én benne lennék
én benne lennék
ÉN SZEXELNÉK VELED
husis parnernőt keresek Bp-en 3 ker s Szentenre kőrnyekén. wernelek.teli.mindig@gmail.com
Helló!18cm farkú srácként kényeztetnék lányokat,hölgyeket akár viszonzás nélkül is!Párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére!
Csorna v körny??
Ma este???
Ma este???
Keresnek Budapesten es 150km-es vonzaskorzeteben egy nagy mellu vagy duci not. Mindig vezna csajaim voltak, de oda vagyok a nagy mellekert! Kepeim itt lathatoak, illetve izsu198709@gmail.com-on jelentkezhetsz keppel es telefonszammal.
Csak intelligens es igenyes holgyet keresek!
Csak intelligens es igenyes holgyet keresek!
Más nemzetiségű/származású hölgyet keresnék!
Molett v duci hölgyet kényeztettnék
Akkár viszonzás nélkül is
Akkár viszonzás nélkül is
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Cegléd és környékéről. Rugalmas a szabadidőm, akár napközben is ráérek.
Sziasztok kortol fügetlen alkatol ismerkednek irj
Sziasztok! Duci érett hölgyet keresek! 40 éves magas vékony pasi vagyok,Somogy megyében

teltcica36

tobbesakcio96
Liz