párt nöt keresel kor alkat nem számit
Sziasztok!
Bács M-ben Kecskemét-Kkfháza kk keresek párt,hölgyet!Sportos-átlagos alkatú pasi vagyok
Bács M-ben Kecskemét-Kkfháza kk keresek párt,hölgyet!Sportos-átlagos alkatú pasi vagyok
Kölcsönös franciára keresünk méretes bi urat aki ma este csatlakozna egy duci hölgytagú hpárhoz!

Sziasztok.
Ma eset baráti tásasággal bulizunk egy kicsit Bpesten
Valós párokat,hölgyet és szóló urakat még tudunk fogadni ismeretség bővítés céljából...
Privát üzeneteket várjuk...
Ma eset baráti tásasággal bulizunk egy kicsit Bpesten
Valós párokat,hölgyet és szóló urakat még tudunk fogadni ismeretség bővítés céljából...
Privát üzeneteket várjuk...
37 éves srác keres elhanyagolt hölgyet, párt. 178/80 kg vagyok, rövid haj borotvált intim 17/5 cm. Légy ápolt és kedves.
Kaposvàr v körny?
Tetkos v pircinges högy????
Tetkos v pircinges högy????
Hölgyet keresek!Helyem van!
Duciszex diszkréten békés megyében??.
híjatok!0036204736688
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 10. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 10. péntek 11:48
Törölt felhasználó (1241552)

Sziasztok!
Ma estére keresünk párt vagy pasit.Helyünk van!
Sziasztok!
Hello!Bp-n hölgy/pár társaságát keresem...priviben keress...
Zalai duci nagyseggű lányokkal ismerkednék
Sziasztok!
21 éves srác keres Szolnok ill. Heves megyében elhanyagolt hölgyet. A kor nem számít, csak légy ápolt és kedves. Mivel nincs publikus képem, így levélben természetesen küldök magamról. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a válaszod!
21 éves srác keres Szolnok ill. Heves megyében elhanyagolt hölgyet. A kor nem számít, csak légy ápolt és kedves. Mivel nincs publikus képem, így levélben természetesen küldök magamról. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a válaszod!

Valós 36 éves srác ismerkedne,Valós,telt,duci, érett,hölgyekkel,idős hölgyekkel,ill. idős párhoz csatlakozna 75-éves korig.Levelet privátba várok.(Fejér megye és környező megyék)
Szabolcs és környékén párokhoz csatlakoznék, mindkét fél örömére.
Sziasztok! Mi 40-es csinosan telt pár vagyunk,hétvégi bulizáshoz keresünk párt,v. csajt. Beszélgetés, kis pia aztán kialakulhat bármi... Gödöllö közelében
Sziasztok 37 éves masször pasi vagyok ma délután alkalmi barátnőmmel le megyünk a Glory hal -ba szivesen látunk párokat lányokat pasikat 06702444175 mi kb du 18:00 kor megyünk le
Sziasztok. Macis 52 éves egyszerű pasiként keresem igazi ducifanként hökgyek, párok ismeretségét. Kor nem számít. lehetsz, lehettek extra ducik. A lényeg hogy örömet szerezzünk egymásnak...
Hölgy ma este.??
Csorna v körny???
36.170.65
Nagyobb intim.
Csorna v körny???
36.170.65
Nagyobb intim.