Kellemes estét! Keresünk egy kedves hölgyet akivel izgalmakat és kalandot élhetünk át.Diszkréció adott.

sziasztok hölgyel párral barátkoznék Ajka környéke

Hali!
Sortos veszprémi fiú ismerkedne, utazni is tudok.
Sortos veszprémi fiú ismerkedne, utazni is tudok.
Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
Üdvözletem mindenkinek, szívesen megismernék lányokat párokat, akikkel tudnánk nagyokat élvezni.
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt

hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek telt duci vagy extra duci alkat előny kor nem számít. Budapest és Cegléd vonalán és vonzás körzetében.
Hölgyet vagy párt keresek telt duci vagy extra duci alkat előny kor nem számít. Budapest és Cegléd vonalán és vonzás körzetében.
Molett duci lányokkal ismerkednek Zalában
hello sziasztok molett hölgyel vagy páral ismerkednék. imádom a nagy ciciket és a nagy segget. gödöllő és környékén üdv péter.
Szép napot!
szívesen leveleznék idősebb, érettebb hölggyel
szívesen leveleznék idősebb, érettebb hölggyel

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Holnap este párral, lánnyal ismerkednék!

Telt alkatu lánnyal masztiznék közösen, Budapest vagy környéke! Irj üzenetet ha érdekel!
Sziasztok! A mai napra keresek lányt vagy párt Dávod -Baja környékéről. 30-as pasi vagyok.
Szivesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Masszázst is nyújtok.
Sziasztok!
Habár nálam nem igazán a külső számít, de azért tetszenek a telt alkatú hölgyek.
Közös szimpátia esetén nem vagyok semminek az elrontója
Habár nálam nem igazán a külső számít, de azért tetszenek a telt alkatú hölgyek.
Közös szimpátia esetén nem vagyok semminek az elrontója

Sziasztok. Bük környékén keresek egy kellemes 50 +-os hölgyet tartós szex kapcsolatra.
Szia, írtam privit.
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 08. 29. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 29. hétfő 22:29

Sziasztok!
Holnap estére keresünk férfit aki valóban szereti a dundi nőket
Holnap estére keresünk férfit aki valóban szereti a dundi nőket

Csorna és körny?
Ma este?
kisbakancs5@gmail.com
Ma este?
kisbakancs5@gmail.com