Sziasztok!Baja és kis vonzáskörzetében keresek tartós és tartalmas kapcsolatra,ápolt,igényes férfit..aki szereti,ha van mit fogni egy nőn.Szintén ápolt,igényes vagyok.
..ha érdekellek írj privátban.Köszönöm.
..ha érdekellek írj privátban.Köszönöm.

Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.
Telt, molett nőt keresek kényeztetésre! Nagyon szeretnélek elkényeztetni kedves Hölgy!
Kérlek irj üzenetben nekem
Kérlek irj üzenetben nekem
Meztelenkednék valakivel vagy valakikkel, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
Sziasztok! 48 éves, pasiként
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
Aszód fele valaki kor alkat mindegy privat
Sziasztok! Budapesti hölggyel ismerkednék.
Kellemes estét! Keresünk egy kedves hölgyet akivel izgalmakat és kalandot élhetünk át.Diszkréció adott.

sziasztok hölgyel párral barátkoznék Ajka környéke

Hali!
Sortos veszprémi fiú ismerkedne, utazni is tudok.
Sortos veszprémi fiú ismerkedne, utazni is tudok.
Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.
Üdvözletem mindenkinek, szívesen megismernék lányokat párokat, akikkel tudnánk nagyokat élvezni.
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt

Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek telt duci vagy extra duci alkat előny kor nem számít. Budapest és Cegléd vonalán és vonzás körzetében.
Hölgyet vagy párt keresek telt duci vagy extra duci alkat előny kor nem számít. Budapest és Cegléd vonalán és vonzás körzetében.
Molett duci lányokkal ismerkednek Zalában
hello sziasztok molett hölgyel vagy páral ismerkednék. imádom a nagy ciciket és a nagy segget. gödöllő és környékén üdv péter.
Szép napot!
szívesen leveleznék idősebb, érettebb hölggyel
szívesen leveleznék idősebb, érettebb hölggyel