siasztok párt nöt keresünkestleg eggy ffit
Szia valamikor szívesen meglátogatnálak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 20:04
Törölt felhasználó (860920)

Ma este valaki?
kedves nemdohányzó duci maci telt párral vagy pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Ajkai egyedülálló férfiként keresnék hölgyeket vagy párokat hétvégi felnőtt játékokhoz.Utazni tudok,de fogadni nem.Sok mindenre nyitott vagyok kölcsönös rokonszenv alapján!!Kor és alkat mellékes,de diszkréció,higiénia,és egészség oda-vissza alapon!!Belső levélben kérném az esetleges jelentkezést!Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok. Ma estére keresünk párt. Mi duci hölgytagu pár vagyunk.
Teltebb alkatú / előnytelenebb külsejű lányt keresek Debrecen környékén.
Sziasztok! Miskolci telt hölgyet, vagy telt hölgytagu párt keresek! Imádom a húsos puncit

Sziasztok. Telt hölgyel ismerkednék Budapesten!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Erdekelne
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2017. 04. 04. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én benne lennék! Hogy történjen?
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2017. 04. 04. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti párt keresek
Ápolt jo megjelenesu pasi, szep nagy formas merettel holgyet, part keres.
Ha szereted ha jol kemenyen, egy kemeny farokkal meg dugnak csak irj.
Es ami meg fontos, nyalas centrikus vagyok.
Legy diszkret, apolt.
Ha szereted ha jol kemenyen, egy kemeny farokkal meg dugnak csak irj.
Es ami meg fontos, nyalas centrikus vagyok.
Legy diszkret, apolt.
Duci nő vagyok,telosexelnèk ma este
Szia igazi husos nagytestü csajt keresek ha érdekel irj privátban gyöngyös vagy környéke
Kövér hölgyekkel ismerkednék békésmegyében kortól függetlenül Bcsaba és környéke.(privát üzenetet várok)
Sziasztok!? Ma délelőttre keresünk fogadni tudó párt!
enyhe bi ok! hölgytag duci

Szia!
Esetleg vasárnap este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 20:04
Esetleg vasárnap este?

Törölt felhasználó (860920)

Ma este valaki?
Sziasztok!K