Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szegedi duci pasi kényeztettne kortól és nemtől függetlenül!
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok! Ráérő hölgy vagy pár ma délelőtt Veszprém környékén?
Sehol egy kellemesen telt, duci hölgy, aki egy laza estét szeretne?
Kecskeméti párt keresek
Duci holgyet, part keresek, kortol fuggetlenul. Hely van, utazni is tudok. Levelet privatban varok.
vac kornyeki part keresek
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Sziasztok ! Biszex duci pasi kalandot keres Szeged és környéke !
Sziasztok csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 07. péntek 21:32

Törölt felhasználó (1723982)

siasztok párt nöt keresünkestleg eggy ffit
siasztok párt nöt keresünkestleg eggy ffit
Szia valamikor szívesen meglátogatnálak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 20:04
Törölt felhasználó (860920)

Ma este valaki?
kedves nemdohányzó duci maci telt párral vagy pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Ajkai egyedülálló férfiként keresnék hölgyeket vagy párokat hétvégi felnőtt játékokhoz.Utazni tudok,de fogadni nem.Sok mindenre nyitott vagyok kölcsönös rokonszenv alapján!!Kor és alkat mellékes,de diszkréció,higiénia,és egészség oda-vissza alapon!!Belső levélben kérném az esetleges jelentkezést!Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok. Ma estére keresünk párt. Mi duci hölgytagu pár vagyunk.
Teltebb alkatú / előnytelenebb külsejű lányt keresek Debrecen környékén.
Sziasztok! Miskolci telt hölgyet, vagy telt hölgytagu párt keresek! Imádom a húsos puncit

Sziasztok. Telt hölgyel ismerkednék Budapesten!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv