Bocsánat ha valakit megsèrtek, de sztem ilyen hölgyet vagy urat a hiradós stábok is keresnek!
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2017. 06. 03. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 17:50

Extrém kövér hölgyet keresek,180-200 kg körül.Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.Rajongok a hatalmas idomokért.
Extrém kövér hölgyet keresek,180-200 kg körül.Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.Rajongok a hatalmas idomokért.
Sziasztok! Érden keresném szeretömet csak diszkréten! Minden finomságra!Kor testalkat nemszámit csak a szimpátia! Irjatok!
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Ma valaki(k) Veszprém megyéből?
Sziasztok hölgyekkel ismerkednék írj nyugodtan,utazni tudok !
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok! Pèntek estère keresünk párokat 4-es párcserès játèkokhoz! Kor alkat nem lènyeg! Ápolt borotvalt párt keresünk! Privát üzenetekek várunk!
Partnerem keresem nem egy fordulora. Extra duci nő vagyok,tehat csak azok irjanak akik valóban kedvelik ezt a kategóriát.se időm se kedvem próbálkozni
Békéscsabán napközben ráérő hölgy, pár?
Csajok!

Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Most Veszprém és környékén hölgy vagy pár? Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy minden kívánságát teljesíteném.Imádom a hatalmas idomokat!Sportos férfi vagyok.
Szeged vagy környékén valaki vasárnap napközben? Adatlapot olvasd smile
Sziasztok! 30-as pasiként keresek Bp.-i lányt vagy párt ma estére helyem van!

Sziasztok!Esztergom környékén lányokkal ismerkednék!
Kedves, nem független hölgyet keresek, tartós kapcsolatra

Kézcsókjaim, üdv! 44 éves, 190/105 Bp-i férfias férfi vagyok 18/5-ös mérettel. Kedvelem a nőies, asszonyos bájakat. Párokhoz is csatlakozom hármasra, cuckoldra.
Sziasztok! Duci telt extra duci párt hölgyet keresek! Előny Pest és Pest megye.