Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt nappali vagy esti találkozóra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Hétvégi szexre keresnék fogadni tudó és akaró hölgyet vagy párt 30 éves kortól!jómagam 38 éves egyedülálló vagyok.Alkat nem számít.Finom kényeztető lágy szextől kezdve az extrémebb,vadabb,szókimondóbb többes,hármas,cuckold orgiákig minden lehetséges,de semmi sem kötelező!!Én alkalmazkodom!Elsősorban Veszprém megyében/csak tömegközlekedéssel tudnék utazni!!/.Diszkréció,higiénia,egészség alapvető dolog és elvárt!Belső levelet kérnék azoktól,akik látnak bennem fantáziát!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok.Én szivesen ismerkednék veletek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 10:44
Törölt felhasználó (1310322)
VIP

sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Hétvégi szexre keresnék fogadni tudó és akaró hölgyet vagy párt 30 éves kortól!jómagam 38 éves egyedülálló vagyok.Alkat nem számít.Finom kényeztető lágy szextől kezdve az extrémebb,vadabb,szókimondóbb többes,hármas,cuckold orgiákig minden lehetséges,de semmi sem kötelező!!Én alkalmazkodom!Elsősorban Veszprém megyében/csak tömegközlekedéssel tudnék utazni!!/.Diszkréció,higiénia,egészség alapvető dolog és elvárt!Belső levelet kérnék azoktól,akik látnak bennem fantáziát!
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A Július 7.i hétvégén szeretnénk egy kellemes, beszélgetős, borozgatós, akár szexelős bulit szervezni. A hely adott Békés megyében. Molett hölgytagú (90+) párt/ párokat keresnénk akik szintén szeretnének ilyesmit kipróbálni. Ha komolyan érdekel keressetek privát üzenetben.
A Július 7.i hétvégén szeretnénk egy kellemes, beszélgetős, borozgatós, akár szexelős bulit szervezni. A hely adott Békés megyében. Molett hölgytagú (90+) párt/ párokat keresnénk akik szintén szeretnének ilyesmit kipróbálni. Ha komolyan érdekel keressetek privát üzenetben.
Sziasztok
Molett telt párhoz lányhoz társulnék ma este
Győr
Molett telt párhoz lányhoz társulnék ma este
Győr
Veszprémből vagy környékéről megy a hétvégén nudizni valaki?
Párra gondolunk, vagy egyedülálló nőre...pasira nem!
Egyedülálló nő a mi autónkkal is jöhet, ha szeretne!
Privátban írjatok!
Pasi nálunk is mackós!
Párra gondolunk, vagy egyedülálló nőre...pasira nem!
Egyedülálló nő a mi autónkkal is jöhet, ha szeretne!

Privátban írjatok!
Pasi nálunk is mackós!
Ma valaki(k) Veszprém megyéből?
Párt nőt bi urat meglátogatnánk most 3-as 4-es gabalyodásra!
after

Sziasztok! Pest és Cegléd közt keresek duci lányt vagy párt.
Sziasztok!Szívesen eltöltenénk ma pár kellemes órát egy hellyel rendelkező bi párral nővel esetleg nagy méretű bi pasival!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
nnyiregyhazi hölgyet ..kenyesztetnek oralisan nyalni. ujjazni..otthonaban ..tamas vagyok 32eves nyiregyi fiatalember...laju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
sziasztok ajkán valaki kik??????

Keresek not, part, tabuk nelkul, kolcsonos szimpatia fontos.Hely, auto van, utazni tudok...
Szarvas-Szolnok valaki aki ma elrendezne? Lányoknak, Pároknak támogatásért is. utazni tudok