Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
sziasztok

Sziasztok

Sziasztok!
Van esetleg olyan pár(férfi és nő!!!) aki ma a Balaton északi partján fog strandolni? B.kenese és Tihany között.
Szívesen ismerkednénk!
Privát üzeneteket várunk!
Van esetleg olyan pár(férfi és nő!!!) aki ma a Balaton északi partján fog strandolni? B.kenese és Tihany között.
Szívesen ismerkednénk!
Privát üzeneteket várunk!
Duplasz Miskolc
drága telt alkatú hölgyem, hívjon meg egy vacsorára és nem bánja meg
(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

(Budapest, belváros, AB vércsoportú táplálkozás)

nyiregyhazi lanyt,hölgyet kersek oralisan kenyesztetnem.otthonaban..anyagiak nelkül..kenyesztetnem partnerem..laju85@citromail.hu cimem elrhetö vagyok...irjatok..sziasztok
szívesen beszállnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 23. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 23. péntek 20:06
Törölt felhasználó (1567272)

Ma este valaki? ...pasi beszallot keresunk hetero alapon
Ma este valaki? ...pasi beszallot keresunk hetero alapon
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Duci biszex párral szívesen ismerkednék! Ápolt, intelligens, potens férfi vagyok.
Duci biszex párral szívesen ismerkednék! Ápolt, intelligens, potens férfi vagyok.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt nappali vagy esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Telt duci extra duci hölgyet párt keresek.Budapest és Cegléd vonalon picit lehetsz messzebbbről is. üdv.
Hétvégi szexre keresnék fogadni tudó és akaró hölgyet vagy párt 30 éves kortól!jómagam 38 éves egyedülálló vagyok.Alkat nem számít.Finom kényeztető lágy szextől kezdve az extrémebb,vadabb,szókimondóbb többes,hármas,cuckold orgiákig minden lehetséges,de semmi sem kötelező!!Én alkalmazkodom!Elsősorban Veszprém megyében/csak tömegközlekedéssel tudnék utazni!!/.Diszkréció,higiénia,egészség alapvető dolog és elvárt!Belső levelet kérnék azoktól,akik látnak bennem fantáziát!
Sziasztok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfűzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt. Mackós pasi vagyok,
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Veszprém, Balatonalmádi, Balatonfüzfő és környékén keresek hölgyet vagy párt nappali vagy esti találkozóra a mai napra. Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Fiatal pár szintén párt keresne, lehetőleg Budapest és környékérről Hely biztosított.
Sziasztok! Bpesti 60 -as nős potens pasi hölgy partnerét keresi,esetleg párokhoz csatlakozom a hölgy örömére,szeretek nyalni,sajna helyem nincs,de tudok utazni,többit privátba.