Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Bükfürdőn nudi részen, vannak dugható idősebb hölgyek?Valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalat?
Sziasztok jövő hét hétfőn mennék Esztergomba szaunázni pár esetleg vagy szóló hölgy aki csatlakozna ?
Sziasztok! Kiskunmajsára jön esetleg valaki ?
Sziasztok. Van olyan wellness szálloda ahol minden igényt kielégítő masszázs is van?
Ma volt valaki Ráckevén?
Szerdai ha jo az infmformacionk egyenlore nincs a nyar miatt. Penteken viszont egesz szep a letszam. Allitolag
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Dunaújvárosban az Aquantis élményfürdőben milyenek a szaunák és a szaunázási szabályok?
Sziasztok. Pénteken Sárváron lesz valaki?
Van itt esetleg masszőr/masszőz akinek van helye?van itt esetleg masszőr/masszőz? Szívesen kipróbálnám milyen. Soha nem voltam még
Sziasztok.Hétfőn Nyíregyháza-Sóstói tófürdőn hölgyel vagy párral ismerkednék.
Ráckeve környéken valaki hely van..
Sziasztok! Holnap este jön Ráckevére pár vagy hölgy, aki nyitott lenne férfiak közeledésére?

Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Ma pár ki menne ma strandolni, velük tartanék. privire zs
Sziasztok!
Szeged vagy Budapest környékén hetero, jóképű, intelligens pasiként masszázst vállalok jó alakú lánynak vagy ilyen hölgytagú párnak. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Szeged vagy Budapest környékén hetero, jóképű, intelligens pasiként masszázst vállalok jó alakú lánynak vagy ilyen hölgytagú párnak. Fizetés természetben

Sziasztok!
Írj, ha szeretnél jönni ingyenes egész testes 1,5 órás masszázsra. Tanultam és van masszázságyam.

Hétvégén Makón valaki? Pár, hölgy?
Helló ma ki megy râckevére ésszakai fűrdözés