Mindenki mást szeret, és nem szeret.
Ti például válaszolni nem szerettek a normális hangvételű levelekre sem. De ez így van jól..
(Ez egy válasz Romantic üzenetére (2024. 11. 02. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 13:36
Ti például válaszolni nem szerettek a normális hangvételű levelekre sem. De ez így van jól..

Pedig jó sokszor találkoztunk veled is. De hölgytagunk nagyon nem téged keres. A mi társaságunk picit más mint a tiétek. De ez így van jól. Mindenki más és mást szeret.
November 9-én Egerszalókon vagy Demjénben a fürdőben ( megbeszélés alapján ) szívesen vennénk hetero férfi közeledését párosunk hölgytagja felé ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szép és Kellemes Hely
(Ez egy válasz Romantic üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 14:23

Sziasztok
Péntek-szombat Bükfürdő szaunarészén pihenünk. Szívesen ismerkedünk. Nem csak párokkal .
Péntek-szombat Bükfürdő szaunarészén pihenünk. Szívesen ismerkedünk. Nem csak párokkal .
Sziasztok! Holnap Bük/ Kehida/ Sárvár valaki?
Masszőr ma Budapesten?
Hétfőn Szalókon a Salirisbe ismerkednék
Lesznek. Sőt, vannak.
(Ez egy válasz Süni 42 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig jó sokszor találkoztunk veled is. De hölgytagunk nagyon nem téged keres. A mi társaságunk picit más mint a tiétek. De ez így van jól. Mindenki más és mást szeret.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 11. 01. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jővö héten tervezek a Celldömölki szauna világba menni.
Valki jönne velem?
Jővö héten tervezek a Celldömölki szauna világba menni.
Valki jönne velem?
Eger környékén keresünk jó fürdőtahol ismerkedni lehet !!! Ápolt igényes par vagyunk !!!
Magyarhertelenden lesznek Párok most hétvégén?
Masszázs pároknak hölgyeknek Debrecenbe ma házhoz megyek.
Zalakaros
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 18:10

Holnap Zalakaros vagy Lenti szauna? Itt vagyunk a környéken, holnap valahova biztosan megyünk.
Sziasztok!
A hét folyamán párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Helyünk sajnos nincs.
40-es pár vagyunk.
A hét folyamán párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Helyünk sajnos nincs.
40-es pár vagyunk.
Tudom, mindenki mondja, hogy ti vagytok a Columbo pár.
(Ez egy válasz Romantic üzenetére (2024. 11. 01. péntek 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger környékén keresünk fürdöt feleségemmel '!! Ahol nagy méretü pasikkal ismerkedhetnénk !!
Holnap Zalakaros vagy Lenti szauna? Itt vagyunk a környéken, holnap valahova biztosan megyünk.
Sziasztok,
Ráckevén melyik a népszerűbb szauna az itteni társaság körében, Aqualand vagy a Duna Relax?
Ha sikerül megtudnom, ma estefelé megnézném. Amennyiben más(ok) is kíváncsak volnának rá vagy akár körbe is vezetnének, küldjenek üzenetet!
Ráckevén melyik a népszerűbb szauna az itteni társaság körében, Aqualand vagy a Duna Relax?
Ha sikerül megtudnom, ma estefelé megnézném. Amennyiben más(ok) is kíváncsak volnának rá vagy akár körbe is vezetnének, küldjenek üzenetet!
Sziasztok!
Én most tervezem először kipróbálni. Még soha nem voltam. Egyedülálló férfiként mennyire sanszos itt ismerkedni? Esetleg szívesen csatlakoznék párokhoz. (Kerekdombi Textilmentes Fürdőzés) (Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most tervezem először kipróbálni. Még soha nem voltam. Egyedülálló férfiként mennyire sanszos itt ismerkedni? Esetleg szívesen csatlakoznék párokhoz. (Kerekdombi Textilmentes Fürdőzés) (Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bükfürdőn hölgyek, párok?