Az adataid részünkről rendben vannak, szombaton nyugodtan gyere oda hozzánk.
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 20:29

Sziasztok! Kár, hogy kicsit kilógok
a korosztályból azért szombaton megnézlek benneteket. Kíváncsi vagyok
a korosztályból azért szombaton megnézlek benneteket. Kíváncsi vagyok

Hello mindenki
18. Kerületben masszírozom svéd alapú masszázzsal tái és mauri elemekkel.
Erotikus masszázs happy finish sel a végén
Sajnos házhoz nincsen módomban menni, csak fogadni tudok vendéget
18. Kerületben masszírozom svéd alapú masszázzsal tái és mauri elemekkel.
Erotikus masszázs happy finish sel a végén
Sajnos házhoz nincsen módomban menni, csak fogadni tudok vendéget
Sziasztok! Mi a vélemény a ráckevei estekről? Nyilván,annak szól a kérdés, aki már volt. Köszönöm.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások!
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások!

Hétvége folyamán lesznek párok a SÁRVÁRI fürdő szaunarészén?Természetessen akik ismerkedésre nyitottak….
Sziasztok.
Péntek este nő vagy pár menne Rackevere? Én egyedül mennék és szívesen el vinnék nőt vagy párt! Esztergom, Budapest környékéről!
Várom az üzeneteket.
Péntek este nő vagy pár menne Rackevere? Én egyedül mennék és szívesen el vinnék nőt vagy párt! Esztergom, Budapest környékéről!
Várom az üzeneteket.
Sziasztok.
Szombat reggel nő vagy pár menne Sárvárra szaunázni? Én egyedül mennék és szívesen el vinnék nőt vagy párt! Zirc -Veszprém- Ajka környékéről! Természetesen este haza is.
Várom az üzeneteket.
Szombat reggel nő vagy pár menne Sárvárra szaunázni? Én egyedül mennék és szívesen el vinnék nőt vagy párt! Zirc -Veszprém- Ajka környékéről! Természetesen este haza is.
Várom az üzeneteket.
sziasztok párok lesz olyan valaki pénteken bükfürdön aki ismerkedne fiatal srácal?üzenetbe várom a válaszokat
Naturista fürdő és szauna programokhoz keresek egy Kecskemét környéki ápolt és igényes, intelligens, nem dohányzó, autóval rendelkező, független, sportos testalkatú férfi partnert 50 és 55 év között.
Nem szexpartnert keresek!
Arról is raktam fel
(Ez egy válasz Naturista nő üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 08:28

Naturista fürdő és szauna programokhoz keresek egy Kecskemét környéki ápolt és igényes, intelligens, nem dohányzó, autóval rendelkező, független, sportos testalkatú férfi partnert 50 és 55 év között.
Ráckeve. 120 fő péntek esténként. Ez szerintem mindent elmond. Nyáron rendre 70 fő. Nem tudom van e az országba még egy szauna ahol ennyien vannak. Felöntések hibátlanok ami köszönhető leginkább a két szaunamesternek és vannak beugrós hölgyek is, aki ugyancsak kitesznek magukért. Zöldség félék, gyümölcsök, nasi, forró tea minden szeánsz után kint vár egy asztalon, és igen is jó a hangulat. És ezenkívül miért esik szó itt egy naturális szaunáról azt meg a fantáziára bíznám.
Ráckevén a szerdai és vasárnapi szaunaest nyugisabb, kevesebben vannak. Pénteken tömeg van ahhoz képest, bár pár hete szeptember közepén is szolid volt a létszám. Ha nem a szaunaprogram izgat, akkor is a péntek a nyerő, már csak a nagyobb létszám miatt is. Nyár óta rászervezték a moziestet, ezért a gyógymedence (elméletileg) fürdőruhában használható csak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 01:28
Törölt felhasználó (4452112)

Sziasztok! Mi a vélemény a ráckevei estekről? Nyilván,annak szól a kérdés, aki már volt. Köszönöm.

Kb mennyi az átlag életkor? VAg ez teljesen változó?
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 18:50

Ráckevén a szerdai és vasárnapi szaunaest nyugisabb, kevesebben vannak. Pénteken tömeg van ahhoz képest, bár pár hete szeptember közepén is szolid volt a létszám. Ha nem a szaunaprogram izgat, akkor is a péntek a nyerő, már csak a nagyobb létszám miatt is. Nyár óta rászervezték a moziestet, ezért a gyógymedence (elméletileg) fürdőruhában használható csak.
Sziasztok! Péntek este nő vagy pár menne éjszakai szaunázásra Ráckevére? Én mennék és szívesen el is vinnék nőt vagy párt Fejér megye Dunaújváros és környékéről és ami útba esik Ráckevéig bezárólag. Várom az üzeneteket.
Sziasztok ! Holnaptól Tiszaújvárosban leszünk párok társaságát keresnének ! 40 átlagos pár vagyunk
Vannak fiatalok, vannak nyugdíjasok kb mint bármilyen szaunás helyen. Akik más miatt mennek, inkább 35+
(Ez egy válasz dorkadani üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valaki ráckevére jönne és nincs szállása nálam van egy szoba pluszban
Szombat délután mennénk a Dunaújvárosi élményfürdőbe, szaunázni
Jövőhétre keresnék maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj.
Sziasztok!
Holnap reggel indulok Sárvárra a fürdőbe szaunázni egész napra. Szívesen viszlek hozlak Zirc-Veszprém-Ajka környékéről. Itt jelezd ha jönnél.
Holnap reggel indulok Sárvárra a fürdőbe szaunázni egész napra. Szívesen viszlek hozlak Zirc-Veszprém-Ajka környékéről. Itt jelezd ha jönnél.