Sziasztok!
Imádunk szaunázni .. terv egy saját finn szauna megvalósítása, de még eddig nem sikerült ... Közelben van ugyan, de nagyobb örömmel szaunáznánk egy hozzánk közeli kedves párral egy privát, vagy épp az Ők szaunájukban ... Volna/van ilyen lehetőség? Szóval meghívna valaki bennünket szaunázni?
Imádunk szaunázni .. terv egy saját finn szauna megvalósítása, de még eddig nem sikerült ... Közelben van ugyan, de nagyobb örömmel szaunáznánk egy hozzánk közeli kedves párral egy privát, vagy épp az Ők szaunájukban ... Volna/van ilyen lehetőség? Szóval meghívna valaki bennünket szaunázni?
Sziasztok!Küldtem Nektek emailt.Ha ma itt lesztek a büki szaunavilágban.További szép napot!Küldjek tdlefonszámot is?Üdv:Clark001
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 20:18

Sziasztok hétvégén Bükfürdőn leszünk, kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkedünk .
Paraméterek: 30-45 közötti sportos, intelligens, potens pasi kizárólag a hölgytag örömére. Esetleg pár hetero alapon minimális női Bi vonal belefér szinten csinos sportos igényes párt keresünk kizárólag.
Képet nem küldünk kizárólag viberen és ha meggyőződtünk róla, hogy valódi vagy, ha nincs Viber ne fáraszd magad!
Paraméterek: 30-45 közötti sportos, intelligens, potens pasi kizárólag a hölgytag örömére. Esetleg pár hetero alapon minimális női Bi vonal belefér szinten csinos sportos igényes párt keresünk kizárólag.
Képet nem küldünk kizárólag viberen és ha meggyőződtünk róla, hogy valódi vagy, ha nincs Viber ne fáraszd magad!
Kedves Párok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát
Nem feltétlenül a testiség miatt. Fontos számomra a kommunikáció
Szeretek eszmecserét folytatni, hasonló érdeklődésű emberekkel, mert tudom, ilyen személyekkel igazán felhőtlenül lehet társalogni (például korábbi élményekről, jövőbeli vágyakról, egyéb másról stb.)
Beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán meglátjuk, hogy alakul a nap vagy este
Ha a női tag részéről nincs meg a kémia, a férfi tag részéről pedig a szimpátia, ha mással nem is, legalább hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk
37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára
Ha netalántán soraimmal mégis felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel fogadom közeledéseteket
Szép estét/napot kívánok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát

37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára

Szép estét/napot kívánok!
Sziasztok, elsosorban parokhoz szolnank, a gyulai Corvin hotelrol van valakinek tapasztalata?
Szép estét mindenkinek!
Most megyek Hotel Visegrádba.
Esetleg hölgy, pár akik ismerkednének?
Én 41 éves sportos pasi vagyok.
Most megyek Hotel Visegrádba.
Esetleg hölgy, pár akik ismerkednének?
Én 41 éves sportos pasi vagyok.
Sziasztok hétvégén Bükfürdőn leszünk, kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkedünk .
Sziasztok. Írhatok nektek.?
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 16:53

Sziasztok!Tudtok valami infòt Kerekdombròl lesz valamikor naturista szaunázás?
Sziasztok!Tudtok valami infòt Kerekdombròl lesz valamikor naturista szaunázás?
Sziasztok! Demjéni fürdőről van valakinek infója,szoktak ott párok akciózni késő éjszaka?
Holnap szívesen jakuzziznánk valakinél. Nem nyilvános helyen
Sziasztok. Szívesen masszíroznék 40-55 év közötti hölgyet vagy pár hölgytagját a párjával közösen. Nem elvárt semmilyen viszonzás. Magas sportos kedves és türelmes, a partnerem rezdüléseire odafigyelő 50 éves férfi vagyok. Somogy, Tolna, Baranya megyében tudok és szívesen utazok.
Képzett svéd masszőr és yóni (tanult) masszőr vagyok...keressétek bátran...utazok szívesen!
22.30 péntek szauna,jakuzzi est Duplicatos Ludos wellness park.Ne pasik új jelentkezzenek vagy egymásra ültök!Meli
Sziasztok!Mi már voltunk nem nagyon tudtunk ismerkedni ketten nagyon jól éreztük magunkat......
(Ez egy válasz sacas4 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki Debrecen ?
(Ez egy válasz sauna_bi üzenetére (2024. 02. 14. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-i masszőr van itt?

Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Szombat napközben keresek masszázst
Hajdú-Biharban nő, pár társaságát keresem szaunázásra, gőzkamrára!
Sziasztok! Gyógytorna manuálterápia, gyógymasszázs nők és párok részére Bp. privát üzenetet írjatok!