Sziasztok!
A hét folyamán párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Helyünk sajnos nincs.
40-es pár vagyunk.
A hét folyamán párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Helyünk sajnos nincs.
40-es pár vagyunk.
Tudom, mindenki mondja, hogy ti vagytok a Columbo pár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 00:56
Törölt felhasználó (4670659)

Szia
Ez így is fog maradni ; )
Ez így is fog maradni ; )
Eger környékén keresünk fürdöt feleségemmel '!! Ahol nagy méretü pasikkal ismerkedhetnénk !!
Holnap Zalakaros vagy Lenti szauna? Itt vagyunk a környéken, holnap valahova biztosan megyünk.
Sziasztok,
Ráckevén melyik a népszerűbb szauna az itteni társaság körében, Aqualand vagy a Duna Relax?
Ha sikerül megtudnom, ma estefelé megnézném. Amennyiben más(ok) is kíváncsak volnának rá vagy akár körbe is vezetnének, küldjenek üzenetet!
Ráckevén melyik a népszerűbb szauna az itteni társaság körében, Aqualand vagy a Duna Relax?
Ha sikerül megtudnom, ma estefelé megnézném. Amennyiben más(ok) is kíváncsak volnának rá vagy akár körbe is vezetnének, küldjenek üzenetet!
Sziasztok!
Én most tervezem először kipróbálni. Még soha nem voltam. Egyedülálló férfiként mennyire sanszos itt ismerkedni? Esetleg szívesen csatlakoznék párokhoz. (Kerekdombi Textilmentes Fürdőzés) (Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most tervezem először kipróbálni. Még soha nem voltam. Egyedülálló férfiként mennyire sanszos itt ismerkedni? Esetleg szívesen csatlakoznék párokhoz. (Kerekdombi Textilmentes Fürdőzés) (Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bükfürdőn hölgyek, párok?

Sziasztok!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Sziasztok szép napot. Hertelendi szaunáról tudja valaki hogy milyen? Ma szeretnék kiprobálni.
Igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 04:22
Törölt felhasználó (866330)

Sziasztok! A székesfehérvári Árpád fürdővel van valami tapasztalata innen valakinek?
Sziasztok! A székesfehérvári Árpád fürdővel van valami tapasztalata innen valakinek?
Szia
Ez így is fog maradni ; ) (Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 18:44
Ez így is fog maradni ; ) (Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi szombaton lehet megyünk, de máskor is voltunk már ott, amikor írtátok, hogy ott lesztek, de sosem tudtuk még csak megsaccolni sem, hogy kb ti vagytok azok...
Péntek este Ráckevén párok az éjszakai szaunázáson??
Hölgy partnert keresnék holnapra a Ráckevei szauna estére!
Arra már nem emlékszem hogy mikor regisztráltam de mint az adatlapomon is látszik 92 es születésü vagyok
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi szombaton lehet megyünk, de máskor is voltunk már ott, amikor írtátok, hogy ott lesztek, de sosem tudtuk még csak megsaccolni sem, hogy kb ti vagytok azok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 14:23

Sziasztok
Péntek-szombat Bükfürdő szaunarészén pihenünk. Szívesen ismerkedünk. Nem csak párokkal .
Péntek-szombat Bükfürdő szaunarészén pihenünk. Szívesen ismerkedünk. Nem csak párokkal .
2008-ban regisztráltál, és most vagy 26 éves... Érdekes...
(Ez egy válasz checked üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 14:23

Sziasztok
Sziasztok!
Jár innen valaki a Celldömölki wellnesz be szaunázni?
Jár innen valaki a Celldömölki wellnesz be szaunázni?