Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Csinos, magas, vékony barátnőmmel péntektől vasárnapig Sárváron pihenünk.
Ápolt, intelligens, hetero, nem dohányzó férfit keresünk hármasra, kizárólag a hölgy örömére. Korosztály 44-54év, sportos, átlagos testalkattal. Üzeneteket privátban!
Ápolt, intelligens, hetero, nem dohányzó férfit keresünk hármasra, kizárólag a hölgy örömére. Korosztály 44-54év, sportos, átlagos testalkattal. Üzeneteket privátban!

Sziasztok július 9-13 között kerékpár túrán vagyunk a Balatonnál szívesen ismerkedünk főleg párokkal ZsuTi

Sziasztok! Jövő héten esetleg valaki nem lesz Sàrvàron ?
Középkorú pár pénteken egész nap a komáromi fürdőben pihen, strand, szauna, melegvizes medence. Pasik csatlakozhatnak egy kis vizes, szauna, vagy parti játékra.
Mi van ott B.füreden? Mit lehetróla tudni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 06:54
Törölt felhasználó (4741825)

Hetvege Bfüred Hotel Flamingó? Vki?
Duplicat Ludos privát rendezvényén volt innen résztvevő? Kérhetnék beszámolót? Elsősorban az esemény swinger háttere, a szexualitás kifejeződése érdekel.

Szombaton Magyarhertelendden leszünk, valaki?
Hetvege Bfüred Hotel Flamingó? Vki?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van meghivnálak titeket:
pusz
zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van meghivnálak titeket:
pusz
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak, ha beszélünk a hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak, ha beszélünk a hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv

Sziasztok!
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból
Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, akár a hotel szobátokban meglátogatnálak!
Priviben írjatok.
Priviben írjatok.
Érett Hölgyet masszíroznék.
Sziasztok!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak

Sziasztok!
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.