Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Szombaton egerszalokon a salirisba leszünk párokkal szívesen ismerkedünk beszélgetünk
Ráckevén valaki aki benne is van
Mi lehetséges
(Ez egy válasz birkusz üzenetére (2024. 03. 19. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 20:40

Sziasztok!
Pénteken Ráckevén leszünk az éjszakai szauna esten. Párok tervezik, hogy jönnek???
Pénteken Ráckevén leszünk az éjszakai szauna esten. Párok tervezik, hogy jönnek???
Oda nem sok értelme van, mert leggyakrabban elmarad sajnos, annyira nincs jekentkező, pedig lehetne benne fantázia..
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 20:36

Sziasztok,
Március 26-ai szaunaestre keresek partnert/partnereket a szigetszentmiklósi Club Paradiseba
Március 26-ai szaunaestre keresek partnert/partnereket a szigetszentmiklósi Club Paradiseba
Sziasztok
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.

Sziasztok,
Hétvégén mennénk a párommal valamerre wellnesselni ki merre lesz?
Hétvégén mennénk a párommal valamerre wellnesselni ki merre lesz?
Sziasztok. Én is Keszthelyen vagyok péntek reggelig, de csak magamban :-(
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2024. 03. 20. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 20. szerda 12:05

Sziasztok!
Mától péntekig párommal Hotel Helikon Keszthely, párok ismerkedni? Innen lesz valaki ott?
Mától péntekig párommal Hotel Helikon Keszthely, párok ismerkedni? Innen lesz valaki ott?

Sziasztok!

Szerdán

Sziasztok!
Sziasztok,
Szombat Ballószög!
Sziasztok!
03.23. szombatra Budapest Aquaworld naturista részre keresek hölgyet vagy párt ismerkedni, beszélgetni, lazítani, kalandozni. 26 éves hetero srác vagyok.
03.23. szombatra Budapest Aquaworld naturista részre keresek hölgyet vagy párt ismerkedni, beszélgetni, lazítani, kalandozni. 26 éves hetero srác vagyok.
Sziasztok, inkább a szerdákat részesítjük elönybe a kinti medence miatt
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 00:06

Sziasztok! Ma este(vasárnap) volt valaki G.G-ről a ráckevei szauna esten? Szép estét!
Sziasztok! Esetleg pár jönne még ma délelőtt házi welnesre? Szauna, yakuzzi, kényeztetés. Privátban keressetek.
Van valakinek tapasztalata Mezőkvesd Balneoról? A nudi részre gondolok. Forgalmas? Nemek aránya? Infókat inkább levélben!

Pécsett szívesen masszíroznék, pasinak happy finish is lehet! Diszkréten.
Sziasztok. Csütörtökön valaki móváron fürdőben?
Sziasztok . Tamási naturista napról valakinek van tapasztalati véleménye ? Köszönjük .