Sziasztok
Elsősorban hölgyektől vagy pároktol szeretnenk információt szauna69 nyitott pénteki naprol.
Elsősorban hölgyektől vagy pároktol szeretnenk információt szauna69 nyitott pénteki naprol.
Sziasztok.
Ma valaki Esztergomban?
Ma valaki Esztergomban?
Szívesen barátkoznánk adatlapot olvass. ZsuTi

l*
Sziasztok. Holnap sauna 69 be párral takiznék. Csak pár. Ilyenkor néhányan jelentkeznek párként aztán csodálkoznak ,hogy ha oda jönnek solo pasiként ,akkor nem történik semmi. Kár próbálkozni csak pár!
Szia bármelyik naturista szaunás facebook csoportba megtalálod a programot és a szervező elérhetőségét!
Nem szoktuk összehasonlítani a helyeket,mindegyik más miatt tetszik nekünk!
21:15-01:15 ig tart és regisztráció szükséges a korlátozott létszám miatt! (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 18:58
Nem szoktuk összehasonlítani a helyeket,mindegyik más miatt tetszik nekünk!
21:15-01:15 ig tart és regisztráció szükséges a korlátozott létszám miatt! (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia szép estét, Nem találtam semmit a szauna estről mikor keszokott kezdödni? És meddig tart? Jobb mint a Ráckevei?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Szia szép estét, Nem találtam semmit a szauna estről mikor keszokott kezdödni? És meddig tart? Jobb mint a Ráckevei?
(Ez egy válasz Suzy80 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 12:45

Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok . Szombaton Kerekdombi fürdőben valaki innen ?
Szombathelyen maszíroznék pasit párt
Sziasztok! Holnap lesz valaki Magyarhertelenden?
Sziasztok hetvegen Hertelenden hölgyek párok közös szauna?
Sziasztok.
Van tapasztalatok a Mórahalmi textilmentes szaunáról?
Köszi
Van tapasztalatok a Mórahalmi textilmentes szaunáról?
Köszi
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok az Aquaword szaunarészlegéről, mióta új rendszer van, és külön natúr és fürdőruhás rész van, nem pedig külön napok? Gondolom felöntések környékén ugyanúgy sok a hangos "szaunaparaszt", de egyébként milyen így a hely hangulata?
Sziasztok! Péntek estére (01.12) keresünk párt, közös naturista wellness látogatásra.
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Magnumba valaki hétfőn?
Magnum valaki ma ?
Bikal kastelyszaloban lesz valaki feb 21 23 kozot ?
Nudista hölggyel, párral chatelnék, ismerkednék. Kezdő vagyok a témában. Ismerkedés után találkozóban is benne vagyok. Szóló pasik, bi és melegek ne! Üzenetet írjatok kérlek!